کد خبر: 3103253
تاریخ انتشار : ۱۸ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۶
رئیس دانشگاه آزاد واحد نراق:

هم‌دلی وهم‌زبانی کلید پیشرفت و توسعه دانشگاه است

کانون خبرنگاران نبأ/ محمد بهشتی صدر: دکتر خیری اظهار کرد: در سالی که سال هم‌دلی وهم‌زبانی نام‌گذاری شده است، بیش از پیش به اخلاق نبوی واخلاق علوی احتیاج داریم و باید به سیره ائمه هدی(ع) تمسک جویم چراکه هم‌دلی و هم‌زبانی کلید پیشرفت و توسعه دانشگاه است.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، مراسم آغاز سال جدید هم‌زمان با آغاز  بیست و هشتمین سالگرد تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نراق با حضور حجت‌الاسلام والمسلین حسن خیری، رئیس واحد نراق، هیئت رئیسه و کارکنان واحد در تالار شهید مطهری این دانشگاه برگزارشد.

در ابتدای این مراسم، خیری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نراق  ضمن تبریک سال نو گفت: سال فاطمی و سالی که به عنوان سال همدلی و هم‌زبانی معرفی شده است را صمیمانه خدمت برادران و خواهران گرامی تبریک و تهنیت عرض می‌کنم.

خیری اظهار کرد: در سالی که سال هم‌دلی و هم‌زبانی نام‌گذاری شده است بیش از پیش به اخلاق نبوی و اخلاق علوی احتیاج داریم و باید به سیره ائمه هدی(ع) تمسک جوییم چراکه هم‌دلی و هم‌زبانی کلید پیشرفت و توسعه دانشگاه است.

این استاد حوزه و دانشگاه در ادامه ضمن اشاره به آیاتی که در ایتدای برنامه خوانده شد، بیان کرد: این آیات به تألیف قلوب و هم به داستان منافقین که پیامبر(ص) را  تمسخر می‌کردند و ایشان را زود باور خطاب می‌کردند اشاره دارد و اینکه قرآن در پاسخ منافقین می‌فرماید: گوش است که به نفع شماست.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی نراق ضمن اشاره به این داستان گفت: انسان مؤمن باید همچون پیامبر اکرم(ص) نسبت به مسائل کم اهمیت و پیش و پا افتاده «اذون» باشد و از این گوش بشنود و از آن گوش خارج کند و در برابر مسائل با اهمیت با صلابت برخورد کند.

خیری در ادامه اظهار کرد: پیامبراکرم(ص) در مقابل مسائل کم اهمیت و حرف‌های ضد و نقیض گویا باور می‌کرد و در مسائلی که مربوط به امت اسلامی و مصالح جامعه بود با صلابت برخورد می‌کرد. انسان مؤمن باید زیرک و باشد و نباید ساده‌اندیش و ساده لوح باشد مسائل را سبک و سنگین کند.

وی در ادامه ضمن اشاره به مضمون کلام امیرالمؤمنین(ع) گفت: آنچه می‌شنوید را باور نکنید بلکه آنچه را که می‌بینید را باور کنید، بین حق و باطل چهار انگشت فاصله است.

عضو هیئت علمی واحد نراق در ادامه عنوان کرد: باید این گونه آداب را در محل کار، در زندگی فردی و اجتماعی ملکه کنیم و به همکاران و برادران خود اعتماد داشته باشید، اگر این گونه باشد محل کار می‌شود محل تفریح و اگر روح احساس راحتی کند جسم زیاد خسته نخواهد شد. لذا آنچه آدم را خسته می‌کند و انسان را پیر و افسرده می‌کند، فشارهای روحی و روانی است.

وی در ادامه اظهار کرد: احسن‌الحال ما این باشد که احسن الحال در تمام عرصه‌های زندگی ما اتفاق بیفتد و ما باید نشان دهیم که استعداد و شایستگی دریافت موهبت‌های الهی را داریم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نراق در ادامه توصیه کرد و گفت: برای اینکه استعداد دریافت برکات الهی را داشته باشیم باید تلاش کنیم مؤمن، متخلق، مسلم و دین‌دار باشیم و هم‌واره تقوای فردی و اجتماعی داشته باشیم و دستگیر و کمک‌کار یکدیگر باشیم و برای یکدیگر دعا و خیرخواهی کنیم. ما باید در حد توان تلاش خود را انجام دهیم و تهدیدها را تبدیل به فرصت کنیم.

خیری در پایان بیان کرد: انسانی که خلیفه‌الله است باید همواره دو چیز را داشته باشد، یک مسئولیت‌پذیری و دیگر امانت‌داری. یعنی انسان نسبت به خدا، زمین، زمان، خانواده، اجتماع و به همه چیز مسئولیت پیدا کرده است و همه چیز را به امانت گرفته و باید پاسخ‌گو باشد. اگر این صفات در ما ایجاد شود ما خلیفه‌الله می‌شویم.

captcha