کد خبر: 3104440
تاریخ انتشار : ۱۸ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۶:۳۰
سرپرست دانشگاه آزاد اراک:

موفقیت در مذاکرات هسته‌ای حاصل رهنمودهای آگاهانه مقام معظم رهبری است

گروه اجتماعی: موفقیت در مذاکرات هسته‌ای حاصل رهنمودهای حکیمانه، عالمانه و آگاهانه مقام معظم رهبری و شجاعت و پشتیبانی ریاست جمهوری و نتیجه پشتکار و تلاش و پیگیری تیم مذاکرات کننده و صبوری، شکیبایی و حمایت ملت غیور و شهیدپرور ایران اسلامی است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، علیرضا نظام‌آبادی، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی اراک و دبیر هیئت امنای استان مرکزی امروز، 18 فروردین ضمن تبریک سال نو و تبریک موفقیت‌های مذاکرات هسته‌ای به جامعه دانشگاهی، اظهارکرد: موفقیت در مذاکرات هسته‌ای حاصل رهنمودهای حکیمانه، عالمانه و آگاهانه مقام معظم رهبری و شجاعت و پشتیبانی ریاست جمهوری و نتیجه پشتکار و تلاش و پیگیری تیم مذاکرات کننده و صبوری، شکیبایی و حمایت ملت غیور و شهیدپرور ایران اسلامی است.

وی ضمن ابراز خرسندی از این که به‌عنوان خدمتگزار مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی در سال جدید نیز در جمع خانواده صمیمی واحد اراک حضور دارد، افزود: سال جدید را با نام حضرت فاطمه(س) شروع کرده‌ایم ، قطعاً سالی پربرکت همراه با موفقیت و سرشار از شادی و معنویت برای کشور و خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی خواهد بود.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی اراک با اشاره به این که مقام معظم رهبری با آگاهی و بصیرت سال 94 را به نام سال «دولت و ملت، همدلی و همزبانی» نامگذاری کرده‌اند، اظهارکرد: امیدواریم زیر سایه امام زمان(عج) و منویات مقام معظم رهبری و رهنمودهای بزرگان دانشگاه آزاد و تلاش همه همکاران در خانواده بزرگ دانشگاه با همدلی و همزبانی شاهد شکوفاتر شدن دانشگاه در تمامی زمینه‌ها نسبت به گذشته باشیم.

حجت‌الاسلام سلحشورنیا، رئیس دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‏ آزاد اسلامی استان مرکزی نیز در ادامه، ضمن تبریک سال جدید، گفت: خداوند متعال در بهار معاد را به ما یادآوری می‌کند و یک انسان باید جوری زندگی کند که همیشه بهار باشد و بداند خداوند قدرت زنده کردن ما را دارد.

وی افزود: امیرالمومنین(ع) می فرماید؛ کسی که یاد معاد باشد خنده بر لبش نمی‌آید و به گناه هم آلوده نمی‌شود و همیشه باید یاد معاد و مرگ را به خاطر داشته باشیم.

سلحشورنیا با آرزوی سالی خوب و پربرکت و توفیق بندگی واقعی خداوند برای همه اظهارامیدواری کرد؛ در سال جدید بتوانیم تمامی منویات مقام معظم رهبری را به منصه ظهور برسانیم.

حجت‌الاسلام علی‌اکبر هراتی، رئیس دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده علوم پزشکی اراک نیز در ادامه، گفت: انسان‌ها نیز باید با تحول در بهار طبیعت، ضمیر وجود خود را متحول و زنده کنند.

وی با ذکر روایتی از پیامبر اکرم(ص)، خاطرنشان کرد: زمان در دنیای کوتاه و فانی است و باید از اوقات و فرصت‌هایی که خداوند توفیق داده بهترین استفاده را داشته باشیم.

این مقام مسئول در پایان ابراز امیدواری کرد؛ دولت و ملت بتوانند با همدلی و همزبانی خواسته‌های مقام معظم رهبری را جامه عمل بپوشانند.

شایان ذکر است؛ در پایان مراسم از کارکنان بازنشسته واحد اراک با اهدای لوح و هدایایی برای اولین بار تقدیر شد.

captcha