کد خبر: 3120143
تاریخ انتشار : ۲۲ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۶:۱۸
حجت‌الاسلام رمضانی‌پور:

بانوان برای امر به معروف و نهی از منکر وارد میدان شوند

گروه اجتماعی: امام جمعه رفسنجان با تاکید بر حفظ هویت زن مسلمان گفت: قداست و شرافت زن مسلمان باید حفظ شود و اگر حفظ نمی‌شود بانوان خود باید با معروف‌سازی و نهی از منکر وارد میدان شوند و از هویت زن مسلمان دفاع کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمان، حجت‌الاسلام عباس رمضانی‌پور، امام جمعه رفسنجان در خطبه‌های نماز جمعه رفسنجان با تاکید بر رعایت تقوا گفت: انسان باید بر انجام همه واجبات اهتمام بورزد و از گناهان پرهیز کند.
وی با اشاره به ویژگی نظام اسلامی و رهبری آن با استفاده از روایات افزود: اگر خداوند برای مردم، امام و رهبری توانا امانت‌دار، نگهبان و پاک  قرار نمی‌داد، آیین اسلام نابود می‌شد و سنت‌ها و احکام الهی تغییر پیدا می‌کرد و بدعت‌گذاران از آن سوءاستفاده می‌کردند.
امام جمعه رفسنجان بیان کرد: در تمام مسائل همه ما وظایفی داریم که تعامل انسان‌ها با نظام و حکومت اسلامی و جامعه، انسان با حیوانات، انسان‌ها با خلقت از تعاملاتی است که انسان باید در برابر آن به خوبی وظایف خود را انجام دهد.
حجت‌الاسلام رمضانی‌پور با اشاره به اینکه در نظام اسلامی حاکم و کارگزاران نظام اسلامی باید مواردی را رعایت کنند، اظهار کرد: عدالت‌محوری اهمیت دارد و عدالت سپر و نگهبان نظام است.
وی ادامه داد: مسئولیت‌پذیری در نظام اسلامی بر همه اقشار واجب است و هر کس هر مسئولیتی دارد باید به آن توجه داشته باشد.
امام جمعه رفسنجان گفت: خیرخواهی برای مردم از ویژگی‌های حاکمان نظام اسلامی است و مدیران و مسئولان باید این مورد را در خود بیابند و تقویت کنند.
حجت‌الاسلام رمضانی‌پور با تبریک میلاد حضرت فاطمه(س) افزود: ایشان فرمودند، اطاعت از اهل بیت عصمت و طهارت موجب نظام‌مندی امت اسلامی می‌شود و اگر کسی امامت ما را قبول کند، موجب امنیت مسلمین از تفرقه و اختلاف می‌شود.
وی با گرامیداشت یاد شهید صیاد شیرازی که در سال 78 توسط گروهک منافقان به شهادت رسید، تصریح کرد: این شهیدان وفادار به امام و ولایت‌مدار بودند و در عمل این را اثبات کردند.
حجت‌الاسلام رمضانی‌پور با گرامیداشت یاد علمای تشیع آیت‌الله گلپایگانی و اراکی افزود: یاد شهید آوینی را که از شهدای برجسته ایران بود و روز شهادت وی به نام روز هنر اسلامی نام‌گذاری شده است را گرامی می‌داریم.
امام جمعه رفسنجان با اشاره به سالروز تاسیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و افتتاح حساب 100 امام اظهارکرد: این امر برکات زیادی داشت و خانه‌های زیادی برای افراد ضعیف جامعه ساخته شده و امروز نیز این حساب باز و نیازمند نگاه خیران است.
وی با اشاره به وظایف بانوان در جامعه تاکید کرد: باید از فاطمه(س) الگو بگیرید و به گونه‌ای رفتار کنید همچون فاطمه(س) که نزد پدر احترام ویژه داشت.
امام جمعه رفسنجان گفت: توجه به هویت زن مسلمان باید انجام شود، قداست و شرافت زن مسلمان باید حفظ شود و اگر حفظ نمی‌شود بانوان خود باید با معروف‌سازی و نهی از منکر وارد میدان شوند و از هویت زن مسلمان دفاع کنند.
وی با بیان اینکه نباید بگذاریم چهره جامعه اسلامی و مذهبی به وسیله عده‌ای عروسک‌‌نما خراب شود، اضافه کرد: خانه‌داری مهم‌ترین شغل بانوان است و فرزندآوری امری مهم برای زنان است.
حجت‌الاسلام رمضانی‌پور گفت: ارزش زن توسط غربی‌ها از بین رفته است در غرب زن به عنوان یک ابزار به کار گرفته می‌شود، اما در نظام اسلامی و شیعی زن دارای قداست و حرمت است و به عنوان رکن اساسی خانواده است.
امام جمعه رفسنجان بیان کرد: آرامش و امنیت زن در خانه باید حفظ شود که یکی از وسایل ناامنی برای بانوان در خانه گیرنده‌های ماهواره است.
حجت‌الاسلام رمضانی‌پور با اشاره به بیانیه لوزان و رسیدن به توافق اظهارکرد: توافقی خوب است که منافع و مصلحت کشور را تامین کند و باید این مسئله مد نظر باشد.
وی تصریح کرد: اعتماد رهبری بزرگترین سرمایه برای رئیس جمهور و دستگاه دیپلماسی است و تاکنون مقتدرانه عمل کردند و با توضیحات خود در شبکه‌های مختلف موضع خوبی را گرفتند.
حجت‌الاسلام رمضانی‌پور بیان کرد: زمانی باید خوشحال باشیم که عزت و مصلحت و منافع امت اسلامی حفظ شود و به توافق خوبی رسیده باشیم و تمام تحریم‌های ظالمانه و مستکبرانه برداشته شود.
وی با اشاره به بیانات رهبری در این زمینه افزود: افراد باید سخنان مخالفان را بشنوند که شاید به درد مذاکره‌کنندگان بخورد و فکر نکنند کسی که انتقاد می‌کند، مخالف دولت است و همدلی و همزبانی یعنی اینکه دولت هم به مردم گوش بدهد.
امام جمعه رفسنجان متذکر شد: رهبر انقلاب فرمودند، به دشمن نباید اعتماد کرد، زیرا آمریکا اصل نظام ما را نمی‌خواهد که باید به فرمایشات هوشمندانه رهبری گوش فرا دهیم و عمل کنیم.
وی با اشاره به اوضاع یمن خاطرنشان کرد: رژیم آل‌سعود ظالمانه عمل می‌کند و عمل صهیونیست‌ها را در یمن انجام می‌دهد، البته آنها بزدل هستند و از حمله زمینی می‌هراسند که اگر حمله زمینی انجام دهند، شکست می‌خورند.

captcha