کد خبر: 3121167
تاریخ انتشار : ۲۲ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۸:۳۳
اصلانی:

شبکه اجتماعی «سلام»؛ سلامی دوباره به زنان فعال در فضای مجازی

گروه فضای مجازی: رئیس سازمان بسیج جامعه زنان کشور گفت: شبکه اجتماعی سلام برای هدایت و فعالیت زنان کشور در فضای مجازی راه‌اندازی شده است که به زودی تبلیغات آن آغاز خواهد شد.

مینو اصلانی، رئیس سازمان بسیج جامعه زنان کشور، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به راهکارهای مهم در راستای آموزش و توانمندسازی زنان در فضای مجازی اظهار کرد: برای آنکه زنان خودشان ورود کنند و مطالب ارزشی‌شان را در این فضا منتشر کنند، ما سعی کرده‌ایم آموزش‌های زیادی را در سراسر کشور برای زنان  و دختران جوان داشته‌ باشییم.

وی ادامه داد: 300 سایت از سوی سازمان بسیج جامعه زنان کشور با کمک خود بسیجیان در سراسر کشور راه‌اندازی شده است که بسیار توانسته‌اند تأثیرگذار باشند.

رئیس سازمان بسیج جامعه زنان کشور تصریح کرد: شبکه اجتماعی به نام «سلام» راه‌اندازی کرده‌ایم که به زودی تبلیغات آن را آغاز خواهیم کرد. این شبکه اجتماعی می‌تواند شبکه مناسبی برای زنان کشور باشد.

وی بیان کرد: ما جلسات و هم اندیشی‌های بسیاری برای زنان با موضوع مقابله با خطرات و آسیب‌های فضای مجازی برگزار کرده‌ایم. معتقدیم اگر زنان فضای مجازی را نشناسند و توانمندی‌های لازم را در این زمینه نداشته باشند، قطعا به عنوان مادر نمی‌توانند فرزندان‌شان را کنترل کنند و خطرات و آسیب‌های بسیاری سر راه فرزندان‌شان خواهد بود.

اصلانی اظهار کرد: آسیب‌های فضای مجازی اگر از سوی کاربران مدیریت نشود، متأسفانه آنها را به بیراهه خواهند برد. زنان و مادران کشور باید در این زمینه آموزش‌های لازم را ببینند.

وی بیان کرد: برای آنکه زنان تولید محتوای مناسبی در فضای مجازی داشته باشند، جلسات آموزشی را برای‌ آنها برگزار کرده‌ایم. همچنین سایت‌هایی در این زمینه راه‌اندازی شده است که فکر می‌کنم پاسخ خوبی به این فضا برای استفاده از فرصت‌های آن باشد.

رئیس سازمان بسیج جامعه زنان کشور تصریح کرد: متأسفانه هم‌اکنون وضعیت مناسبی نداریم، مسئولان و دست‌اندرکاران حوزه فناوری اطلاعات باید به این فضا ورود و شرایط را کنترل کنند. فضای مجازی در همه کشورها کنترل‌ شده است اما متأسفانه در کشورمان اینگونه نیست.

وی یادآور شد: باید شبکه‌های داخلی و جستجوگران داخلی تقویت و کنترل شده باشند که البته بخشی از این موضوع در دست مسئولان و وزارتخانه ذیربط است.

captcha