کد خبر: 3121224
تاریخ انتشار : ۲۲ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۶
یک پژوهشگر قرآنی:

زمان احیای علوم مهجور مانده قرآن فرا رسیده است

گروه ادب: یک پژوهشگر حوزه روانشناسی در قرآن کریم معتقد است که اکنون دیگر زمان آن رسیده است تا علوم مهجور و فراموش شده‌ای چون موسیقی و نظم الفاظ آیات قرآن کریم احیاء شوند.

حجت‌الاسلام و المسلمین مسعود آذربایجانی، پژوهشگر دینی و قرآنی کشورمان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) عنوان کرد: باید ارتباط پژوهشگران علوم قرآنی با متخصصان و اساتید حوزه‌های مختلف به ویژه روانشناسی و علوم اجتماعی افزایش یابد.
وی با بیان اینکه تاکنون پژوهش و تالیف در بسیاری از حوزه‌های علوم قرآنی صورت نگرفته است، افزود: بسیاری از علوم جدید ردپایی در قرآن کریم دارند، ضمن اینکه آیات مصحف شریف بسیاری از مضامین علوم انسانی را در خود جای داده است.
حجت‌الاسلام آذربایجانی همچنین گفت: برخی از آیات قرآن کریم می‌توانند مرجع علوم آینده‌پژوهی باشند و بنا به حدیث شریفی از امام علی(ع)، قرآن کریم اخبار گذشتگان و آیندگان را شامل می‌شود.
وی با تصریح بر اینکه مطالعه بر الفاظ و واژگان همچنین موسیقی آیات قرآن کریم یکی از علوم زیبا و مهجور مانده است، تصریح کرد: نظم الفاظ و موسیقی قرائت آیات قرآن به ویژه در جزء‌های 29 و 30 اعجاب‌انگیز است و می‌توان صدها عنوان کتاب درباره موسیقی آیات قرآن و تاثیر نیکوی آن بر روح و جان انسان به نگارش درآورد.
حجت‌الاسلام آذربایجانی همچنین گفت: علوم قرآنی ارتباط نزدیکی با روانشناسی دارد و روانشناسان آشنا با معارف علوم قرآنی می‌توانند به تحقیق و نگارش کتاب‌های مفید درباره معنی و کیفیت زندگی، مهارت رفتاری و هوش معنوی از دیدگاه قرآن کریم بپردازند.

captcha