به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، به نقل از روابط عمومی سیوسومین جشنواره بینالمللی فیلم فجر، خسرو سینایی، کارگردان پیشکسوت سینمای ایران درباره استقلال بخش بینالملل جشنواره از بخش ملی آن، گفت: در بسیاری از کشورها شاهد برپایی جشنواره ملی و بینالملل به طور مجزا بودهایم که اگر این اتفاق در جشنواره فیلم فجر به شکل مناسبی رخ دهد، میتوان آن را اتفاق مثبتی در منطقه تلقی کرد.
وی افزود: سینمای ایران مدل و گونه خاص خودش را دارد که به همین دلیل معتقد هستم تفکیک این دو بخش از یکدیگر به نفع جشنواره است، البته باید فیلمهایی برای شرکت در جشنواره انتخاب شوند که شایستگی لازم را داشته باشند و بدون در نظر گرفتن جنبههای سیاسی و... در لیست نمایش قرار بگیرند.
سینایی یادآور شد: متاسفانه در جشنوارههای معتبری مانند برلین، کن و... با نگاهی که معتقد هستم تنها برآمده از کیفیت آثار نیست (بلکه برگرفته از باورهای شخصی و... است) فیلمها انتخاب و ارزیابی میشوند. طبیعی است که این گونه برخوردها در سطح بینالمللی میتواند به اعتبار جشنوارهها لطمه بزند.
این کارگردان سینمای ایران در پایان ضمن تاکید بر مسیر ناهموار ورود فیلمهای ایرانی به بازار عرضه بینالمللی بیان کرد: اگر چه سینمای ایران در بسیاری موارد موفق ظاهر شده است، اما اگر بخواهیم وارد بازار بینالملل شویم کار آسانی پیش رو نخواهیم داشت. باید با برنامهریزی صحیح در تولید، پخش و...، به سطحی برسیم که علاوه بر رقابت با محصولات سینمایی سایر کشورها، بتوانیم امکان نمایش آثارمان در سالنهای سینمایی آنها را به دست آوریم.