کد خبر: 3134220
تاریخ انتشار : ۲۴ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۳

«ستاره‌ها» به شبکه قرآن سیما می‌روند

گروه فعالیت‌های قرآنی: برنامه تلویزیونی «ستاره‌ها» که از تولیدات جدید شبکه قرآن سیما است به معرفی نخبگان حفظ قرآن می‌پردازد.

رحمان حاصلی، تهیه‌کننده برنامه تلویزیونی «ستاره‌ها» در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) اظهار کرد: برنامه ستاره‌ها که کاری از گروه تلاوت شبکه قرآن سیما است در 52 قسمت 45 دقیقه‌ای ضبط و از این شبکه تلویزیونی پخش خواهد شد.
حاصلی افزود: طی همکاری خوبی که ریاست فرهنگسرای بهمن و مسئولان این فرهنگسرا با ما داشته‌اند ضبط این برنامه تلویزیونی را در یکی از سوله‌های این فرهنگسرا دنبال می‌کنیم و فضای نسبتا خوب و بزرگی برای ضبط این برنامه در اختیار ما قرار داده شده است.
وی با عنوان این مطلب که ضبط برنامه تلویزیونی ستاره‌ها طی روزهای گذشته آغاز شده و تا پایان فروردین‌ماه ادامه خواهد داشت، عنوان کرد: 26 نفر از آقایان و 26 نفر از بانوان حافظ که نخبه‌های حفظ کشور هستند از استان‌های سراسر کشور دعوت شده‌اند تا در هر قسمت از این برنامه با یکی از این حافظان کل قرآن گفت‌وگو داشته و به معرفی آنها بپردازیم.


تهیه‌کننده برنامه تلویزیونی ستاره‌ها افزود: ساختار این برنامه به این شکل است که 52 حافظ برتر کشور که هم‌اکنون از جایگاه اجتماعی خوبی برخوردار بوده و پزشک، استاد دانشگاه، نویسنده و... هستند، دعوت می‌کنیم تا درباره فعالیت‌های خود در زمینه حفظ قرآن و فعالیت‌های اجتماعی و شغلی خود مطالبی را عنوان کنند.
وی در این بخش از سخنان خود عنوان کرد: زمان‌بندی این برنامه به این صورت است که 20 دقیقه ابتدایی برنامه به گفت‌وگوی مجری برنامه با حافظ قرآن اختصاص پیدا می‌کند و در سه آیتم پنج دقیقه‌ای نیز مستندهایی از زندگی حافظ دعوت شده به برنامه پخش می‌شود و بخش پایانی برنامه نیز با حضور یکی از کارشناسان حفظ قرآن به طرح سوالات مفهومی و مهارتی از حافظ قرآن اختصاص پیدا می‌کند که کارشناسان حفظ برنامه در این بخش سوالاتی از صفحات مختلف قرآن مطرح می‌کند تا میزان توانمندی حافظان قرآن و محفوظات آنها نشان داده شود.


حاصلی در ادامه گفت: سیدوحید مرتضوی، مجری بخش آقایان و الهام غفاری نیز مجری بخش بانوان، برنامه ستاره‌ها هستند و هادی اسلامی حافظ کل قرآن کریم نیز کارشناس حفظ برنامه آقایان و نجمه شبانی قهرودی حافظ کل قرآن کریم نیز کارشناس حفظ برنامه بانوان است که سوالات مربوط به حفظ را از حافظان قرآن می‌پرسند.
وی یادآور شد: در هر یک از قسمت‌های این برنامه چند نفر تماشاچی در داخل استودیو داریم که این افراد نیز حافظ کل قرآن هستند و در صورت تمایل می‌توانند سوالات حفظ را از میهمانان حافظ بپرسند.
تهیه‌کننده برنامه تلویزیونی ستاره‌ها عنوان کرد: ضبط این برنامه تلویزیونی تا آخر فروردین‌ماه ادامه دارد و بعد از آن وارد فاز مستندها می‌شویم. نخستین قسمت از این برنامه تلویزیونی اولین جمعه بعد از 13 رجب که نیمه اردیبهشت‌ماه خواهد بود به روی آنتن شبکه قرآن سیما می‌رود.
وی در پایان گفت: برنامه تلویزیونی ستاره‌ها روزهای جمعه هر هفته به روی آنتن شبکه قرآن سیما خواهد رفت.

captcha