کد خبر: 3134328
تاریخ انتشار : ۲۴ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۰

انوشیروان محسنی بندپی رئیس سازمان بهزیستی کشور شد

گروه جامعه: وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی طی حکمی انوشیروان محسنی بندپی را به سمت معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور منصوب کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه  اجتماعی  در حکمی انوشیروان محسنی بندپی را به عنوان معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور را منصوب  کرد.

متن حکم بدین شرح است:

جناب آقای دکتر انوشیروان محسنی بندپی

نظر به تعهد دینی، دانش علمی و تجربی ارزشمند جنابعالی در برنامه‌ریزی و نیز سابقه درخشان مدیریتی شما در سازمان بیمه سلامت ایران و موفقیت در اجرای «طرح بیمه برای همه ایرانیان» و اجرای سیاست‌های ابلاغی دولت، به موجب این حکم به عنوان «معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور» منصوب می‌شوید.

انتظار می‌رود جنابعالی با عنایت به سیاست‌های ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، رویکردهای دولت تدبیر و امید برنامه‌های ارائه شده از سوی اینجانب در نظام جامع تدبیر تعاون کار و رفاه اجتماعی و در چارچوب وظایف سازمان بهزیستی با محوریت‌های زیر عمل نمایید.

- طراحی نظام جامع خدمات امدادی و حمایتی
- جلب مشارکت مردمی و تقویت تأثیرگذاری نهادهای مردمی
- ارتقا فرهنگ و روحیه خیر جمعی
- توسعه خدمات توانمندسازی در حوزه‌های حمایتی
- ساماندهی نظام آمار و اطلاعات گروه‌های هدف  سازمان
- بسط خدمات  پپیشگیرانه و آگاه سازانه از طریق آموزش عمومی و ویژه گروه‌های در معرض خطر
- توانمندسازی منابع انسانی سازمان در جهت ارائه خدمات مناسب‌تر به گروه‌های هدف
- طراحی فرایند مهندسی مجدد ساختار تشکیلاتی سازمان
-  فعال کردن سازمان‌های مردم نهاد در مواجهه با آسیب‌های اجتماعی و بکارگیری آنها در ارتقای سطح خدمات حوزه بهزیستی
- تلاش جهت ایجاد اشتغال پایدار و انجام خدمات مربوط به توانمندسازی و خودکفایی جامعه تحت پوشش سازمان
- ایجاد جامعیت، کفایت و فراگیری در پوشش‌های حمایتی و امدادی گروه‌های هدف
- تلاش در جهت حفظ کرامت و شرافت انسانی اقشار نیازمند و گروه‌های هدف در حمایت‌های اجتماعی
- اجرای طرح‌های فراخوان و غربالگری اجتماعی برای شناخت و جانمایی مردم، اقشار نیازمند و گروه‌های هدف در نظام حمایتی بهزیستی
- گسترش برنامه‌های اجتماع محور
- پیشنهاد اصلاح و تدوین قوانین و مقررات در راستای توانمندسازی گروه‌های هدف و آسیب‌پذیر
- تلاش برای کاهش نرخ بروز آسیب‌های اجتماعی
- تقویت و توسعه اورژانس اجتماعی در سراسر کشور
- انجام مطالعات امکان سنجی برای بهره‌گیری از احکام اسلامی نظیر انفال، وقف و ... جهت تأمین منابع لازم برای ارائه خدمات اجتماعی

علاوه بر موارد پیش گفته مایلم در دو محور نکاتی را یادآوری نمایم:

نخست: به نظرم زمینه‌ساز تحقق برنامه‌های فوق، بکارگیری خِرد جمعی است. باید ترتیبی اتخاذ شود تا سازمان بهزیستی نمادی از یک سازمان دینی، اخلاقی و اجتماعی کامل باشد. شعار ما حرکت از بهزیستی دولت محور به سمت بهزیستی جامعه محور و تحقق چشم انداز «بهزیستی در خانه»  یعنی بهزیستی مبتنی بر خانواده است.

استفاده از زمینه‌های خیر جمعی در جامعه ایران، فرصت مناسبی برای شماست تا بهزیستی را به موضوعی برای همه ایرانیان تبدیل کنید، بهزیستی باید به یک سازمانی پر از معنویت و خانه‌ای برای همه ایرانیان که مایل به نوع دوستی و خدمت به هموطنان خود هستند مبدل گردد، به عبارتی، تبدیل سازمان بهزیستی به سازمانی که تسهیل‌گر، حمایت‌گر و مبتنی بر حضور مردم، هدف مهم ما می‌باشد، از سوی دیگر هیچگونه نگرش سیاسی به معنی سیاسی کاری در این سازمان نباید جایگاهی داشته باشد.

سپس: بدیهی است که دقت در حساب و کتاب همه سازمان‌ها و دستگاه‌های اداری امری واجب است، لاکن با توجه به اینکه منابع این سازمان به طور مستقیم و بلاواسط متعلق به اقشار بی‌پناه، نیازمند، کم صدا و افرادی است که کفالتشان به عهده دولت و جامعه بوده و به تعبیری آنها صاحبان و مخدومان ما است، این مهم مسئولیت دینی و اجتماعی ما را سنگین‌تر خواهد کرد. براین اساس، دقت در دخل و خرج آن باید به مصداق مضمون آیات شریفه سوره های مبارک «نساء، اسراء و انعام» باشد.

برای شما و همکارانتان آرزوی موفقیت دارم. امید است با استعانت از خداوند متعال در انجام وظایف محوله موفق و موید باشید.
علی ربیعی

captcha