کد خبر: 3141807
تاریخ انتشار : ۲۵ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۹
مدیر مؤسسات قرآنی شهرستان دهاقان تأکید کرد:

آموزش آیات کاربردی قرآن به مردم/ اصرار سبب اکراه می‌شود

کانون خبرنگاران نبأ: سیدامیر حجازی با توصیه به مدیران و مربیان به آسان کردن یادگیری قرآن، گفت: در برنامه‌های خود اصرار بیش از حد نکنید، زیرا اصرار سبب اکراه شده و موجب دلسردی افراد می‌شود؛ همچنین آیاتی آموزش دهید که به درد مردم بخورد و یادگیری آن آسان باشد.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، سیدامیر حجازی، مدیر مؤسسات قرآنی شهرستان دهاقان در جلسه مدیران و مربیان قرآنی که در فرمانداری شهرستان دهاقان با حضور مسئولان قرآنی استان برگزارشد طی سخنانی با اشاره به اینکه کار قرآنی باید خدایی باشد، گفت: صاحب قرآن خداست و باید کار قرآنی هم با اخلاص بوده و برای رضای خدا باشد؛ در کار قرآنی باید تلاش کنیم درگیر رقابت و مسائلی از این دست نشویم.

وی با اشاره به اینکه در کار قرآنی نباید به دنبال پول و مادیات باشیم، اظهار کرد: برای فعالیت‌های قرآنی نباید به دنبال پول و مادیات بود، زیرا در این صورت اخلاص کار از بین می‌رود. به‌عنوان مثال اگر جمله «دنیا برای ما» را برعکس بخوانیم می‌شود «ما برای دنیا»، پس نباید در این‌گونه برنامه‌ها به دنبال پول باشیم.

مدیر مکتب‌القرآن‌‌الکریم نور عترت دهاقان با اشاره به اینکه اخلاص در کار، سبب رضای خداوند و سرانجام یافتن کارها می‌شود، گفت: مهم‌ترین چیز برای انجام کار قرآنی اخلاص است و رضای خدا هم در همین اخلاص یافت می‌شود. حضرت امیرالمؤمنین(ع) روزی در خانه‌ای میهمان بود، اما به منزل خود رفت، غذا خورد و سپس عازم میهمانی شد، حضرت زهرا(س) از ایشان پرسیدند شما میهمان هستید پس چرا غذا می‌خورید؟ امیرالمؤمنین(ع) پاسخ داد؛ من گرسنه بودم، از این‌رو نمی‌خواستم برای غذا به میهمانی بروم.

حجازی، مشارکت در فعالیت‌ها را از دیگر عوامل موفقیت برشمرد و عنوان کرد: برای بهتر شدن کارها باید با هم مشارکت کرد، زیرا گاهی استقلال در کار سبب موفقیت نمی‌شود و یا ممکن است فرد شناخته‌ شده نباشد و عمل همکاری صورت نگیرد، از این‌رو همواره با یکدیگر مشارکت داشته باشیم و به دنبال استقلال نباشیم.

وی با اشاره به اینکه باید در انجام کارها، افکار انسان گسترده و وسیع باشد، گفت: نگاه خود را بزرگ و وسیع کنیم و همواره برنامه‌های خود را برای همه تنظیم کنیم، به‌عنوان مثال هنگامی که می‌خواهیم صدقه بدهیم، نگوئیم برای سلامتی خودم، بگوئیم برای دفع خطر از تمام موجودات هستی، در این صورت کار ما رنگ الهی می‌گیرد و کاری که رنگ الهی بگیرد ماندگار می‌شود.

مدیر مکتب‌القرآن‌‌الکریم نور عترت دهاقان با توصیه به مدیران و مربیان به آسان کردن یادگیری قرآن، بیان کرد: در کارها و برنامه‌های خود اصرار بیش از حد نکنید، زیرا اصرار سبب اکراه شده و ممکن است سبب دلسردی افراد بشود، همچنین آیاتی را در قرآن استخراج کنید که به درد مردم بخورد و یادگیری آن هم آسان باشد. همچنین در برگزاری جلسات تلاش کنید زمان جلسات طولانی نباشد.

حجازی با اشاره به اینکه آیات و آموزه‌های قرآن شیرین است، اظهار کرد: قرآن کریم کلام شیرینی است و باید هنر ما این باشد که شیرینی آن را به مردم بچشانیم، حتی در مواردی که ممکن است سختی‌هایی به همراه داشته باشد، باید تلاش کنیم این سختی‌ها را مرتفع کرده و یا با بیان فواید یادگیری قرآن، تحمل سختی‌ها را آسان کنیم. ضروری است در کار قرآن از گفتار و پیام‌های خوب و محبت‌آمیز استفاده شود.

captcha