
حجتالاسلام مصطفی ذوالفقاری، مسئول دبیرخانه کانونهای فرهنگی - هنری مساجد استان مرکزی در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، گفت: دو نفر از طلاب استان با شرکت در مسابقات ملی تفسیر همراه موفق به کسب رتبه برتر شدند.
وی افزود: حجتالاسلام رضا احمدی امام جماعت مسجد باب الحوائج(ع)اراک و داوود اسدی از کانون فرهنگی - هنری آلیاسین مسجد صاحب الزمان(عج)خمین برگزیدگان این مسابقه از استان مرکزی هستند.
این مقام مسئول در پایان، یادآورشد: مسابقه ملی «تفسیر همراه» به همت ستاد عالی کانون فرهنگی هنری مساجد کشور ویژه ائمه جماعات و طلاب سال گذشته به منظور سنجش و ارتقای دانش قرآنی ائمه جماعات و طلاب در راستای توسعه فرهنگ بیان تفسیر قرآن در مساجد و بهرهمندی عمومی از تفسیر و مفاهیم والای قرآن برگزار شد.