به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، شهربانو ناری، استاد گفتمان دینی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سیمرغ گفت: جوانان در گذشته با اتکاء به خانواده نیازهای اساسی خود را تأمین میکردند، اما با آغاز دوره صنعتی، نهاد خانواده متحول شد و بخشی از کارکردهای آن به سایر نهادهای اجتماعی واگذار شد، بهطوری که امروزه جوانان، دوره نوجوانی و جوانی خود را در دامان نهادهای مکمل و یا جایگزین میگذرانند.
وی افزود: پیچیده شدن حیات اجتماعی در دنیای جدید، همراه با تقسیم کار و تخصصی شدن نقشهای اجتماعی باعث شد جوانان برای پذیرش نقشهای بزرگسالان دوره طولانیتری را به انتظار بگذرانند.
ناری تصریح کرد: این دوره گذرا که هر روز ابعاد تازهتر، گستردهتر و عمیقتری به خود میگیرد، شرایطی کاملاً جدید، متفاوت و حتی متعارض را در پیش روی جوانان، خانواده و دولت قرار میدهد؛ به نحوی که شناخت دقیق مسائل این دوران، شناساندن آن به جامعه و اتخاذ راهکارهای مناسب برای حل مسائل آنان در زمره دغدغههای ملی دولتها و ملتها در آمده است و از سوی دیگر، ورود به جامعه اطلاعاتی، شکلگیری جامعه شبکهای، دنیای مجازی، بیش از همه جوانان را به چالشی نوین فراخوانده است. چالشی که ابعاد آن به مراتب، پیچیدهتر و مدیریت آن به مراتب، سختتر است.
استاد گفتمان دینی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سیمرغ با بیان اینکه کشور ما ضمن برخورداری از جمعیتی جوان و جامعهای در حال تغییر، نیازمند شناخت روزافزون مسائل در حال تغییر نسل جوان ایرانی است، یادآور شد: یکی از مهمترین مسائل در این زمینه، موضوع سبک زندگی و اوقات فراغت جوانان است، اوقات فراغت به سبب در برداشتن الزامات کمتر و آزادی عمل بیشتر، میتواند در بازنمایی ارزشها، نگرشها و ذائقههای فرهنگی جوانان نقش کلیدی ایفا کند و از این رو در مطالعات اجتماعی و فرهنگی دارای اهمیتی غیرقابل انکار است.