کد خبر: 3167155
تاریخ انتشار : ۲۹ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۶:۱۴
استاندار گیلان:

اکنون ارتش ایران در خدمت اسلام است

گروه اجتماعی: استاندار گیلان گفت: ملت ایران موظفند از ارتش اسلامی پشتیبانی کنند، زیرا اکنون ارتش در خدمت اسلام است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، محمدعلی نجفی، استاندار گیلان امروز، 29 فروردین در مراسم بزرگداشت روز ارتش جمهوری اسلامی ایران که در رشت برگزار شد، با ذکر یاد و خاطره شهدای کشورمان و بیان دوران پیروزی انقلاب اسلامی و پیوستن نیروهای ارتشی به مردم، گفت: برای نسلی از کشور ما که دوران انقلاب را تجربه کرده‌اند فرار نظامیان از پادگان‌ها، هم‌صدایی با مردم در راهپیمایی‌ها، سرپیچی از دستورات فرماندهان طاغوتی و موارد دیگر از نتایج ارزنده برخورد حکیمانه امام راحل با ارتش بود که پس از انقلاب اسلامی نیز حمایت پی‌درپی ایشان ادامه داشت و در نهایت به نامگذاری روزی بنام ارتش منجر شد.

وی با بیان اینکه پس از پیروزی انقلاب اسلامی، عده‌ای به بهانه‌های واهی، شروع به کار تبلیغاتی علیه ارتش کردند و نوای انحلال ارتش را سر دادند گفت: امام خمینی(ره) در برابر تلاش‌های این افراد برای انحلال ارتش، بر لزوم حمایت از ارتش تأکید کردند و ضمن نامگذاری روزی 29 فروردین به نام ارتش، در پیامی تاریخی اعلام کردند ارتش در این روز در شهرهای بزرگ به رژه بپردازند و پشتیبانی خود را از جمهوری اسلامی و ملت بزرگ ایران اعلام نمایند. ملت ایران نیز موظفند از ارتش اسلامی پشتیبانی کنند اکنون ارتش در خدمت اسلام است.

استاندار گیلان افزود: در طول 8 سال دفاع مقدس، ارتش جمهوری اسلامی ایران آنچه در توان داشتند برای دفع تجاوز و کسب پیروزی و افتخار انجام دادند و نشان دادند که نیروی کارآمد، پرافتخار و قدرتمند هستند و آمادگی انجام هر مأموریتی را دارند که شاهد این امر نیز تقدیم بیش از 48 هزار شهید در راه حفاظت از کیان کشور است.

نجفی ادامه داد: امروز نیز ارتش جمهوری اسلامی با فرمان‌پذیری از فرماندهی کل قوا آماده دفاع در برابر هرگونه تهدید احتمالی است و همه دنیا مرهون دوراندیشی‌ها و حمایت‌ها مکرر آنروز امام راحل بوده است.

وی ایمان، اعتقاد، معنویت، ارتباط صادقانه میان مردم و مسئولان، همدلی و همزبانی و هماهنگی، برادری در میان همه نیروهای مسلح ایثارگری و اطاعت از دستورات و رهبری حکیمانه فرماندهی کل قوا از شاخص‌های برتر نیروهای مسلح دانست و تاکید کرد: امروز به دنیا می‌گوییم با رهبری خلف صالح معمار کبیر انقلاب ملت ایران و نیروهای مسلح این سرزمین مسلمان اهل جنگ و تجاوز و حمله به سرزمین دیگران نیستند و دولت، هدف سلطه و هدف استعماری در منطقه ندارد، اما در عین حال در برابر تجاوز و متجاوزین لحظه‌ای مسامحه را به خود راه نخواهد داد و با همه توان از استقلال و شرف ملت و کشور و انقلاب و نظامش با جان و دل دفاع خواهد کرد.

استاندار گیلان همچنین با اشاره به استقبال بی‌نظیر مردم از رئیس‌جمهور در سفر به گیلان، گفت: مردم گیلان با حضور به یادماندنی در سفر رئیس جمهور ثابت کردند در سال «دولت و ملت، همدلی و همزبانی» در کنار دولت‌مردان و خادمان مردم هستند و حمایت خود را از سیاست‌های داخلی و خارجی دولت اعلام کردند.

به گزارش ایکنا، پس از سخنرانی دکتر نجفی نیز، یگان‌های مختلف نیروهای مسلح از مقابل جایگاه رژه رفته و تجهیزات و آخرین دستاوردهای دفاعی خود را به نمایش گذاشتند.

captcha