کد خبر: 3173432
تاریخ انتشار : ۳۰ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۰
حسینی‌مقدم:

هنرستان‌ها و مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای قطب تولید کارآفرین در جامعه هستند

گروه اجتماعی: مدیرکل دفتر آموزش‌های فنی و حرفه‌ای وزارت آموزش و پرورش گفت: هفته مشاغل و وجود رشته‌های متنوع در هنرستان‌ها گویای کارآفرین بودن آموزش و پرورش است نه تولید کارمند، چراکه هنرجویان در این مراکز ایده‌های جدید و نوینی را کسب می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، سیدمحسن حسینی‌مقدم، مدیر کل دفتر آموزش‌های فنی و حرفه‌ای وزارت آموزش و پرورش در آئین افتتاح نمایشگاه هنرهای دستی که در خانه انصار ارومیه برگزار شد، اظهار کرد: وجود رشته‌های متنوع در هنرستان‌ها و هفته مشاغل گویای کارآفرین بودن آموزش و پرورش است نه تولید کارمند، چراکه هنرجویان در این مراکز ایده های جدید و نوینی را کسب می‌کنند.

وی افزود: دانش‌آموزان و هنرآموزان هنرستان‌ها نخبگان مهارتی هستند که با استعداد، قوه خلاقیت و مهارت‌های خود ایده‌های جدیدی را ابداع و پیاده می‌کنند.

حسینی ادامه داد: به‌‌دلیل وجود تمامی رشته‌های کاری در هنرستان‌ها و مراکز فنی و حرفه‌ای، دستگاه‌های موجود در جامعه می‌توانند از ظرفیت‌های کاری موجود در این مراکز به نحو احسن استفاده کنند.

وی اضافه کرد: تمامی دستگاه‌ها و نهادهای اداری موظفند تا در هفته مشاغل با آموزش و پرورش در جهت معرفی مشاغل موجود به دانش‌آموزان همکاری‌های لازم را داشته باشند.

captcha