کد خبر: 3179106
تاریخ انتشار : ۳۱ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۵:۵۱
بابایی در پاسخ به ایکنا بیان کرد:

تدوین سیاستگذاری ویژه برای حمایت از نوقلمان/ شرایط چاپ کتب

گروه جهاد و حماسه: رئیس سازمان هنری و ادبیات دفاع مقدس در پاسخ به اینکه چرا اغلب از نوقلمان برای نگارش کتاب استفاده می‌شود، گفت: لازم است برای حمایت از نوقلمان سیاستگذاری خاصی از سوی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس صورت گیرد که این اقدام از آن جمله است.

بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در راستای سیاست نشر کتاب‌های دفاع مقدس طی سال‌های گذشته اقداماتی را صورت داده است که شاید آنچه بیش از هر چیز به چشم می‌خورد، چاپ کتاب‌هایی به قلم نوقلمان و نه نویسندگان پیشکسوت کشورمان است که اغلب بدون در بر داشتن مقدمه، فهرست و مشخصات نشر منتشر می‌شوند. 

سرهنگ گلعلی بابایی، رئیس سازمان هنری و ادبیات دفاع مقدس در این باره در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) در پاسخ به اینکه چرا آثار بنیاد حفظ آثار بدون داشتن مقدمه، فهرست و مشخصات مناسب به بازار عرضه می‌شود، عنوان کرد: بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در تمام استان‌ها اقدام به راه‌اندازی واحد ادبیات کرده است و به تدارک جشنواره‌های ادبی مختلف و چاپ آثار نویسندگان ماهر نوقلم می‌پردازد.
رئیس سازمان هنری و ادبیات دفاع مقدس با بیان اینکه بیشتر تازه‌های نشر بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس توسط نوقلمان تالیف شده‌اند، افزود: شرط چاپ کتاب توسط بنیاد، تایید شورای تخصصی حوزه‌های خاطره‌نویسی، داستان، شعر و زندگی‌نامه است.

بابایی عنوان کرد: بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس با برگزاری جشنواره‌های متنوع از جمله «جشنواره ادبی یوسف» حمایت از نوقلمان را دنبال می‌کند.
وی در عین حال گفت: البته اعتبار مالی و بودجه بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس محدود است و بسیاری از آثار برای مدت طولانی در نوبت چاپ می‌مانند.
بابایی همچنین اظهار کرد: برای تقویت آثار نوقلمان و حمایت هر چه بیشتر از آنها باید سازمان‌ها و نهادهای مختلف به صحنه بیایند؛ ضمن اینکه باید بودجه و اعتباری خاص برای تربیت نوقلمان حوزه دفاع مقدس اختصاص یابد.
وی یادآور شد: امسال سعی داریم در راستای ارتقای کیفیت آثار نوقلمان به تدوین سیاستگذاری خاص و ارزیابی دقیق‌تر کتاب‌ها بپردازیم.

captcha