به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) نه تنها در شهرهای بزرگ که حتی در شهرهای کوچک نیز اکنون جای پارک به معضلی بزرگ تبدیل شده است. معضلی که برای رفع آن اقدامات مختلفی از جمله استخدام پارکبان از سوی مسئولان شهرداریهای صورت میگیرد.
شاید در ابتدا تصور میشد این اقدام تاحدودی به رفع این مشکل کمک کند، اما متأسفانه در همین کار به ظاهر ساده نیز شاهد رفتارهای خلاف اخلاق هستیم. بر اساس تصویب شهرداری تهران نرخ مصوب برای هر ساعت پارک خودرو در کنار خیابان 500 تومان است اما در ساعت دوم پارک خودرو این قیمت دو برابر میشود اما به راستی تاکنون چند بار با قیمتهای مختلف خودرو خود را پارک کردهاید.
شهرداریها عموماً بخشی از خدمات شهری را به شرکتهای خصوصی واگذار میکنند از جمله این خدمات استخدام پارکبان و ارائه خدمات در این زمینه است اما متأسفانه به دلیل خصوصی بودن شرکتها نظارت چندان دقیقی بر روی خدمات ارائه شده پارکبانها صورت نمیگیرد. در خصوص نظارت مردمی نیز باید گفت مردم عموماً به دلیل مشغله زیاد به راستی فرصت بحث با پارکبانها آن هم در خیابانهای شلوغ را ندارند و ترجیح میدهند به هر قیمتی شده خودروی خود را پارک و به دنبال انجام کارهای خود بروند.
همین مسئله موجب شده پارکبانها بدون در نظر گرفتن قیمتهای مصوب به گرفتن قیمتهای مختلف از رانندگان اقدام کنند.
شاید برای یک فرد که گاهی مجبور میشود پول پارک خودرو بدهد روزی چند هزار تومان قیمت مهمی نباشد اما وای به حال کسی که هزینه پارک خودرو جزو هزینههای روزانه او شود. بحث کردن هم فایدهای ندارد چرا که در نهایت این جواب را دریافت میکنی «باشه اما اگر اتفاقی برای خودروی شما افتاد من مسئول نیستم».
اما مشکل به همین جا ختم نمیشود؛ حالا کف خیابانها که محلهایی برای استفاده عمومی هستند به محلی برای دریافت رشوه تبدیل شدهاند؛ هر پارکبانی بر اساس خیابان و شلوغی و ... در قبال گرفتن رشوه حاضر میشود جای پارک مشخصی را برای مشتریهای دائم خود نگهدارد؛ ضایع کردن حقالناس و گرفتن و دادن رشوه به همین راحتی.
واقعیت این است که حرامهای بزرگ از وسوسههای کوچک و حتی ساده آغاز میشود. شاید رانندهای که حاضر میشود هزینهای برای نگهداشتن جای پارک خودرو خود بدهد حتی تصور هم نمیکند که این اقدام در اسلام حرام است و دارد مرتکب عمل حرام میشود و پارکبانی که به جای درآمد حلال مال حرام را روزی خانواده خود میکند، حتی تصور هم نمیکند که چه عواقبی با این مال حرام وارد زندگیش میشود.
137 شماره پایگاه اطلاع رسانی سامانه مدیریت شهری است. برای گزارش رفتار خلاف قانون پارکبانها میتوان با این شماره تماس گرفت و مشخصات پارکبان را ارائه داد. اما آیا بیکار کردن یک پارکبان این مشکل حل میشود؟
حواسمان به کارهایمان باشد، حرام به راحتی به زندگی ما میخزد به نحوی که اگر هوشیار نباشیم ما هم جزو حرامخوارها خواهیم بود. وجدان داشته باشیم.
آفرین، این شد یک گزارش و خبر متفاوت و درعین حال خوب و سازنده
بسیار عالی
موفق باشی خبرنگار عزیز
اما کاش نظر مسئولان و پاسخ اون ها رو هم منعکس میکردید.
به این علت که واقعا موضوع امربه معروف رو فراموش کردیم(در موضوعات مختلف) و تا کسی می خواد نسبت به این دست از معضلات واکنش نشان بده، از طرف خود همین مردم، متهم به سختگیری میشه.
باز هم مننون از حسن توجهتون به مسائل اجتمای.