کد خبر: 3190791
تاریخ انتشار : ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۲

حمایت از تولیدات داخلی؛ رمز تحقق اقتصاد مقاومتی

گروه سیاسی: نماینده مردم بوئین‌زهرا و آوج در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی و استفاده از ظرفیت‌های اقتصادی کشور پاسخ قطعی ملت ایران به تحریم‌ها است، گفت: حمایت از تولیدات داخلی رمز تحقق اقتصاد مقاومتی است.

روح‌الله عباسپور، نماینده مردم بویین‌زهرا در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قزوین، اظهار کرد: شعار راهبردی کشور آزادی، استقلال، جمهوری اسلامی است، این شعار و پافشاری نظام، انقلاب و مقام معظم رهبری بر استقلال مردم، سبب شده است که تدبیر امور به دست مردم باشد.

وی افزود: کشور ایران اسلامی تنها کشور مستقل دنیا است که تحمل این امر برای آمریکا و دیگر دشمنان نظام اسلامی سخت است، به همین دلیل ما در برابر دشمنان به تنهایی ایستاده‌ایم؛ در مقابل، آمریکا با استفاده از تمام ظرفیت‌هایی که در عرصه بین المللی در دنیا دارد ازجمله  شورای امنیت ملی، سازمان ملل، اتحادیه اروپا، ظرفیت سنا و لابی‌های صهیونیستی استفاده می‌کنند تا در عرصه بین‌المللی برای ما محدودیت ایجاد کنند.

نماینده مردم بوئین‌زهرا و آوج در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد:‌ ما ازنظر ظرفیت‌های اقتصادی کشور غنی هستیم، در این شرایط با توجه به محدودیت‌هایی که برای ما ایجاد می‌کنند باید از ظرفیت‌ها، قابلیت‌ها، ذخایر، منابع و معادن موجود در کشور به‌منظور شکوفایی کشور استفاده کنیم.

وی تصریح کرد:‌ برای مقابله به تحریم‌ها و استفاده از اقتصاد مقاومتی باید از تولیدات داخلی با سرمایه گزاری حمایت کنیم، منابع و ظرفیت‌هایی که در کشور وجود دارد را به‌صورت خام فروشی استفاده نکینم و برای صرفه اقتصادی آن‌ها را بهره‌برداری کنیم همچنین میزان عرضه و صادرات تولیدات داخلی را افزایش دهیم.

عباسپور خاطرنشان کرد: ما در کشور دارای ظرفیت بالایی از نیروی انسانی باکیفیت، مبتکر، خلاق و تأثیرگذار هستیم که با درون‌زایی، خوداتکایی، حمایت از تولید داخلی و جلوگیری از واردات بی‌رویه باید این ظرفیت را تقویت کنیم.

وی اظهار کرد: برای استفاده از ظرفیت‌ها و ذخایر اقتصادی باید برنامه‌ریزی صحیح صورت بگیرد، اما با توجه به گذشت حدود یک سال و هفت ماه از عمر دولت وزارت صنایع و معادن کشور برنامه ارائه نکرده است و این برای دولت خوب نیست.

سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی افزود: دولت هنوز راهبردهای صنعتی، اولویت‌ها و استراتژی‌های مشخص در زمینه صنعت ارائه نداده است، برای رسیدن به اقتصاد مقاومتی باید این امر سریع‌تر صورت بگیرد.

وی خاطرنشان کرد: اقتصاد مقاومتی، توانمندسازی اقتصاد کشور در مقابل هجمه‌های اقتصادی است که با توجه به تهدید خشک‌سالی و کمبود منابع به‌عنوان مشکلات داخلی در کنار تحریم، اقتصادکشور نیاز به تقویت و حمایت دارد که این امر با استفاده صحیح از ظرفیت‌های داخلی کشور ممکن می‌شود.

captcha