کد خبر: 3197205
تاریخ انتشار : ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۹
ویژه نخبگان تبلیغی و فعالان مذهبی؛

دوره آموزش تربیت مربی استاد مشاور مذهبی و خانواده در ریگان برگزار شد

کانون خبرنگاران نبأ: اولین دوره آموزش تربیت مربی استاد مشاور مذهبی و خانواده ویژه نخبگان تبلیغی و فعالان مذهبی در شهرستان ریگان برگزار شد.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدصادق نازلی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی ریگان گفت: اولین دوره آموزش تربیت مربی استاد مشاور مذهبی و خانواده در شهرستان ریگان با همکاری دفتر تبلیغات اسلامی قم ویژه نخبگان تبلیغی و فعالان مذهبی برگزار شد.

وی ضمن تقدیر و تشکر از پیگیری‌های  حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی مطلق در راه‌اندازی این دوره، اظهار کرد: این دره برای اولین بار در استان کرمان به‌صورت یک طرح جامع در 20 جلسه دو ساعتی با حضور اساتید مطرح کشوری در حال برگزاری است.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی ریگان بیان کرد: با توجه به پیشرفت تکنولوژی و تکنیکال شدن ارتباطات و بالا رفتن هوش مدرنیته نسل جوان ارتباطات از حالت سنتی خارج شده و این پیشرفت همراه با تأخر فرهنگی بوده و موجب شده بسیاری از خانواده‌ها آسیب‌های جدیدی را مواجه بشوند و متأسفانه در بعضی از این موارد بنیان بعضی از خانواده‌ها فرو پاشیده است و هدف از این دوره توانمندی مبلغان و مؤثرین فرهنگی در امر مشاوره و ایجاد فضای ارتباطی سالم در جامعه است و هدف دوم تقویت و تأثیرگذاری تبلیغ چهره به چهره در بین مبلغان است.

همچنین حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمهدی حسینی ضمن تشکر و قدردانی از مسئولان دفتر تبلیغات اسلامی قم و مسئول ادراه تبلیغات اسلامی ریگان، گفت: یکی از ضروریات برای هر مبلغ مسلط شدن به فنون مشاوره است که ان‌شاءلله در این دوره تعدادی از مبلغان موفق پس از آزمون و انجام دوره کارورزی در مراکز مشاوره و مساجد و مراکز آموزشگاهی با همکاری دفتر تبلیغات اسلامی قم مشغول مشاوره خواهند شد و در پایان دوره گواهی پایان دوره اعطا خواهد شد.

وی عنوان کرد: نسل جدید در جامعه امروز تشنه معارف است و جهت آبیاری این کویر تشنه باید جویبار معارف دینی ایجاد کرد که تسلط بر روش‌های مشاوره طریقی خواهد بود برای سیراب کردن این دل‌های تشنه معارف.

یادآور می‌شود، اولین دوره آموزش تربیت مربی استاد مشاور مذهبی و خانواده با موضوعاتی همچون اصول و فنون مشاوره و کارگاه‌های سبک زندگی، کارگاه مقابله با اضطراب و استرس، کارگاه مقابله با افسردگی و ناامیدی در اداره تبلیغات اسلامی ریگان برگزار شد.

captcha