کد خبر: 3201344
تاریخ انتشار : ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۲۳:۳۱
حاجی‌محمودی تأکید کرد:

نقش تریبون مسجد برای آگاهی‌سازی حوزه سلامت

گروه سلامت: معاون غذا و داروی دانشگاه علوم‌ پزشکی تهران نقش فرهنگ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌سازی و آموزش مردم‌از طریق مساجد و بروشورهای تبیلغاتی و آموزشی برخوردار از مبانی دینی را برای انتخاب مواد غذایی بهتر و سالم مهم توصیف کرد.

منان حاجی محمودی معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) نقش فرهنگ‌سازی و استفاده از تریبون‌های مساجد و استفاده از بروشورهای تبلیغاتی و آموزشی برخوردار از محتواهای دینی برای تشویق مردم در جهت انتخاب بهتر مواد غذایی برجسته خواند و عنوان کرد:برای سوق دادن مردم به انتخاب بهتر در مواد غذایی باید فرهنگ‌سازی در دو سطح غذای سالم و ناسالم انجام گیرد.
وی افزود: سطح نخست فرهنگ‌سازی باید به آن چیزی منتهی شود که انتخاب غذای سالم و ایمن است و در این راستا باید از طریق مساجد، پایگاه‌های مختلف بهداشتی، شهرداری ها و امثالهم این کار صورت پذیرد که خوشبختانه سعی شده است در پایگاههای نماز جمعه غرفه هایی ایجاد و به تهیه  توزیع بروشورهای آموزشی برخوردار مبانی دینی و ملی در رابطه با غذای سالم و ایمن پرداخته شود.
سطح دیگر فرهنگ‌سازی از طریق آموزش و آگاهی رسانی در رابطه با غذاهای نا سالم انجام می‌شود
حاجی محمودی همچنین سطح دوم فرهنگ سازی را اطلاع رسانی در رابطه با غذاهای نا ایمن و ناسالم دانست و اظهار داشت: در این سطح علاوه بر آگاهی رسانی باید مردم را به مشارکت دعوت کرد و با برگزاری جلسه‌های آموزشی آنان را برای این سطح آموزش داد. 
وی همچنین نقش مدارس را مهم توصیف کرد و گفت: مدارس نیز در حوزه فرهنگ‌سازی برای انتخاب بهتر تأثیر گذارهستند که معاونت غذا و داروی وزارت بهداشت و همچنین دانشگاه‌علوم پزشکی از طریق مسئولان مدرسه و رابطین بهداشت به تقویت آگاهی دانش آموزان از طریق برگزاری کلاس‌های آموزشی می‌پردازند.
تفاوت اطلاع رسانی ایران با کشورهای دنیا در حلال بودن غذاهاست
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تهران تفاوت اطلاع رسانی ایران با سایر کشورهای جهان را تنها در بحث حلیت غذاها دانست و عنوان کرد: از نظر آگاهی رسانی سالم بودن یا نبودن غذا و مواد غذایی ایران تفاوت چندانی با سایر کشورهای جهان ندارد تنها حساسیت ایران در رابطه با حلیت غذاها به خصوص غذاهای دامی و استحاله این غذاهاست.
وی افزود: علاوه بر آگاهی رسانی نظارت‌های سفت و سختی نیز بر غذاهای حلال صورت می گیرد، در این رابطه تأکید می‌شود که غذاها و مواد وارداتی حتما باید گواهی حلیت داشته باشند این علاوه برغذاها در مورد مواد اولیه صنایع غذایی صدق پیدا می‌کند.
حاجی محمودی خاطر نشان کرد :کمیته‌ای  در سازمان غذا و دارو  به نام کمیته حلال  وجود دارد که به شکل  کاملا تخصصی این موضوع را از طریق بازدید محیطی و یا آزمایش بررسی می کند.

captcha