کد خبر: 3203636
تاریخ انتشار : ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۳

مسابقات قرآن، نماز و عترت دانش‌آموزان شمال آذربایجان غربی در خوی آغاز شد

گروه فعالیت‌های قرآنی: سی و سومین دوره مسابقات قرآن، نماز و عترت دانش‌آموزان شمال استان آذربایجان غربی در شهرستان خوی آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، آئین افتتاحیه سی و سومین دوره مسابقات قرآن، نماز و عترت دانش‌آموزان شمال استان آذربایجان غربی صبح امروز، پنجم اردیبهشت‌ماه در سالن فرمانداری شهرستان خوی آغاز شد.

معاون پرورشی و فرهنگی مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان غربی در این مراسم اظهار کرد: مسابقات قرآنی با هدف ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه و به ویژه در بین دانش آموزان برگزار می شود.

قدرت‌الله قاسمی بیان کرد: این دوره از مسابقات با حضور یک هزار و 900 دانش‌آموز در 9 رشته قرائت، حفظ، تفسیر و مفاهیم، احکام، اذان، انشاء نماز، مداحی، صحیفه سجادیه و نهج‌البلاغه به مدت هشت روز در شهرستان های نقده و خوی برگزار می‌شود.

وی افزود: مسابقات دانش‌آموزان شمال استان در شهرستان خوی و دانش‌آموزان جنوب استان در شهرستان نقده برگزار می‌شود.

معاون پرورشی مدیرکل آموزش و پرورش استان گفت: قرآن سند شرافت آدمی است چراکه امروزه آموزه های قرآنی و مفاهیم بلند دینی می‌تواند دانش‌آموزان را در مقابله با انواع تهدیدها و آسیب ها مصونیت بخشیده و هویت دینی و اخلاقی را در آن ها تقویت کند

قاسمی ادامه داد: مسابقات قرآنی نباید صرفاً به‌عنوان یک رقابت محسوب شود بلکه باید از این فرصت‌ها به‌عنوان یک ظرفیت در جهت رفتارسازی و ایجاد منش و روحیه قرآنی در دانش‌آموزان استفاده شود.

وی گفت: امیدواریم با برگزاری مسابقات قرآنی بتوانیم به اهدافی که برای این مسابقات در نظر گرفته شده است برسیم.

معاون پرورشی مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان غربی آشنایی با مفاهیم والای قرآنی و ایجاد انس با قرآن و اهل بیت(ع) در بین دانش اموزان و ترویج مبانی قرآن را از مهمترین اهداف برگزاری این مسابقات عنوان کرد.

قاسمی اضافه کرد: یک هزار و 28 دانش‌آموز پسر و 863 دانش آموز دختر در این دوره از مسابقات شرکت دارند.

وی با بیان اینکه در سی و سومین دوره از مسابقات قرآن، عترت و نماز 120 نفر به‌عنوان عوامل اجرایی فعالیت دارند، گفت: نفرات اول این دوره از مسابقات در مرحله کشوری که مردادماه سال جاری به میزبانی استان‌های خراسان رضوی و فا رس برگزار می‌شود، حضور می‌یابند.

این مقام مسئول با اذعان اینکه دانستن، توانستن می آورد، هدف اجرای مسابقات قرآنی را، ایجاد بستر لازم جهت پیشرفت روند عمل به آموزه‌های قرآنی عنوان کرد و افزود : با تداوم عمل به این کتاب آسمانی مقدس، می‌توانیم به اهداف عالیه خود دست پیدا کنیم.

حجت‌الاسلام سیدرضی موسوی شکوری، امام‌جمعه شهرستان خوی، نیز در این مراسم با بیان اینکه هرکس در دوران نوجوانی و جوانی قرآن بیاموزد، قرآن و مفاهیم آن با گوشت، پوست و استخوان او درمیامیزد؛ اظهار کرد: حضرت محمد(ص) جهت ارج نهادن به قرآن، مسئولان حکومتی را از بین حافظان و مجاهدان قرآنی تعیین می‌کرد.

شکوری در پایان خطاب به دانش‌آموزان بیان کرد: ما همگی نورانیت را از شما گرفته لذا شما بر ما ارجحیت دارید و این افتخار ماست.

captcha