کد خبر: 3204764
تاریخ انتشار : ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۴:۵۵
حجت‌الاسلام حسن‌جهان:

وضعیت آموزش‌های قرآنی در آذربایجان‌شرقی مناسب نیست/ برپایی طرح پرورش استعدادهای درخشان

گروه فعالیت‌های قرآنی: رئیس دارالقرآن سازمان تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی با بیان اینکه وضعیت آموزش‌های قرآنی در آذربایجان‌شرقی مناسب نیست برگزاری جشنواره «ختم‌المرسلین» در بین شهرستان‌های استان را اقدامی در راستای بهبود شرایط دانست و به کم و کیف برگزاری آن پرداخت.

حجت‌الاسلام حمید حسن‌جهان، رئیس دارالقرآن سازمان تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان شرقی، اظهار کرد: جشنواره قرآنی ختم‌المرسلین با همکاری شورای توسعه فرهنگ قرآنی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان در سطح شهرستان‌های استان برگزار می‌شود و مقرر است که این جشنواره درمرحله شهرستانی برگزار شود و مرحله استانی برای آن پیش‌بینی نشده؛ البته بعد از ارزیابی نحوه شرکت ثبت‌‎نام‌کنندگان و کیفیت محتوایی مسابقات ممکن است که مرحله استانی هم به آن افزوده شود.

وی ادامه داد: این مسابقه قرآنی فقط برای شهرستان‌ها طراحی شده و در تبریز برگزار نمی‌شود؛ چراکه تنوع برنامه‌ها و مسابقات قرآنی در شهر تبریز زیاد است ولی در شهرستا‌ن‌ها جای کار بیشتری وجود دارد.

حسن‌جهان با بیان اینکه به‌‎خاطر برخی هتک‌‎حرمت‌‎ها به ساحت مقدس نبی مکرم اسلام(ص) نام جشنواره ختم‌المرسلین انتخاب شد، افزود: تاکنون بیش از چهار هزار نفر شرکت‌کننده در سطح شهرستان‌های استان در این مسابقه نام‌‎نویسی کرده‌اند که زمان برگزاری مسابقات از روز چهارم تا 15 اردیبهشت به فراخور برنامه‌ریزی و آمادگی مسئولان شهرستان‌ها و به اختیار خودشان برگزار می‌شود اما مراسم اختتامیه مسابقات در روز مبعث پیامبر عظیم‌الشأن اسلام(ص) در تمامی شهرستان‌های برگزارکننده جشنواره به‌صورت همزمان برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه مقطع سنی شرکت‌کنندگان، کودکان و نوجوانان 7 الی 15 سال است، خاطرنشان کرد: دراین مسابقات برای جذب حداکثری کودکان و نوجوانان و فراخور توانایی آنان، سطح مسابقات درحد بالایی درنظرگرفته نشده است؛ لذا متسابقین در رشته‌های حفظ جزء سی‌ام، قرائت جزء سی‌ام و نقاشی با مضامین قرآنی و همخوانی و تواشیح به رقابت با یکدیگر می‌پردازند.

رئیس دارالقرآن سازمان تبلیغات اسلامی استان تأکید کرد: این جشنواره پیش‌طرحی برای طرح پرورش استعدادهای درخشان است تا بتوانیم کودکان و نوجوانانی که مستعد پرورش یافتن در رشته‌های موردمسابقه هستند را ازمیان افراد شرکت‌کننده استخراج کرده و به‌عنوان استعدادهای درخشان استان تحت تعلیم و تربیت قرار دهیم.

حسن‌جهان وضعیت آموزش‌های قرآنی را دراستان نامناسب عنوان کرد و گفت: باید برای بهبود این وضعیت به‌شکلی زیربنایی وارد کار شده و با تقویت نقاط ضعف و گسترش نقاط قوت، تحولی دراین عرصه به‌وجود آوریم که در قالب طرح پرورش استعدادهای درخشان که اعتبار آن نیز برای امسال جذب شده است این اندیشه را عملیاتی خواهیم کرد.

captcha