کد خبر: 3212247
تاریخ انتشار : ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۴:۵۰

کاهش تعداد شرکت‌کنندگان آزمون «حفظ و مفاهیم قرآن» در استان مرکزی

گروه فعالیت‌های قرآنی: سرپرست معاونت قرآن و عترت اداره کل ارشاد استان مرکزی از برگزاری آزمون سیزدهمین طرح ملی حفظ و مفاهیم قرآن در استان خبر داد.

محمد حمیدی، سرپرست معاونت قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، با بیان این مطلب که قرآن‌آموزان باید در تمامی گروه‌های سنی از مبانی ناب قرآنی بی‌بهره نباشند، به نقش خانواده در تربیت نسلی فرهیخته و با ایمان تأکید کرد.

وی بااشاره به اینکه تمامی نهادها و دستگاه‌های فرهنگی سعی دارند با نهادینه کردن و پیاده‌سازی مفاهیم دینی و اسلامی از بروز و ظهور ترویج فرهنگ غربی در جامعه ممانعت کنند، افزود: کودکان و نوجوانان از سیرت و سرشت پاکی برخوردارند که با آماده‌سازی و تقویت روحیه دینمداری می‌توان به رشد معنوی آنان در سال‌های جوانی امیدوار بود.

حمیدی در ادامه از برگزاری آزمون مرحله استانی سیزدهمین طرح ملی حفظ و مفاهیم قرآنی در استان مرکزی خبرداد و گفت: این آزمون همزمان با سراسر کشور در استان برگزار می‌شود.

سرپرست معاونت قرآن و عترت اداره کل ارشاد استان،اضافه کرد: به منظور سهولت در امر رفت و آمد و در نظر گرفتن شرایط شهرستان‌های مختلف استان آزمون مرحله استانی حفظ و مفاهیم کلام الهی در شهرستان‌های اراک، دلیجان، خمین، ساوه، زرندیه و کمیجان برگزار می‌شود.

وی اظهارکرد: متسابقان در قالب رشته‌های حفظ، مفاهیم، نهج‌البلاغه و تدبر که هرکدام دارای زیر مجموعه‌هایی هستند با یکدیگر به رقابت می‌‌پردازند.

حمیدی هدف از برگزاری طرح مذکور را سنجش وضعیت مؤسسات قرآنی و ارزیابی این مراکز قرآنی عنوان کرد و گفت: انتظار می‌رود با برگزاری این آزمون با نقاط قوت و ضعف مؤسسات قرآنی بیشتر آشنا شده و درصدد رفع نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت باشیم.

وی، به ثبت نام 864 داوطلب در طرح حفظ و مفاهیم قرآن در استان اشاره کرد و افزود: متقاضیان برای حضور در این آزمون جمعه، 11 اردیبهشت‌ماه جاری با یکدیگر به رقابت می‌پردازند.

سرپرست معاونت قرآن و عترت اداره کل ارشاد استان در پایان؛ با بیان اینکه سال گذشته استان مرکزی جزء چهار استان برتر کشور در اجرای طرح حفظ و مفاهیم قرآنی شناخته و معرفی شد، اضافه کرد: امید است امسال نیز با حضور و همت والای قرآن آموزان رتبه قابل قبولی را کسب کنیم.

یادآور می‌شود؛ سال گذشته حدود 2600 نفر در آزمون حفظ و مفاهیم قرآن در استان مرکزی شرکت کردند که این رقم در سال جاری به بیش از 860 نفر کاهش یافته است.

captcha