کد خبر: 3212282
تاریخ انتشار : ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۷

تکریم جایگاه معلم از ضروریات جامعه اسلامی است

گروه اجتماعی: مدیرکل آموزش و پرورش ایلام پیشرفت‌های علمی و فناوری در جامعه را مدیون و مرهون وجود معلم دانست و گفت: تکریم جایگاه معلم از ضروریات جامعه اسلامی است و باید شرایطی فراهم کرد که این رویکرد در جامعه نهادینه شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از ایلام، علی بیرانوند، مدیرکل آموزش و پرورش استان ایلام امروز، 6 اردیبهشت‌ماه در نشست مشترک شورای آموزش و پرورش و ستاد بزرگداشت مقام معلم ضمن گرامیداشت یاد و نام استاد شهید مرتضی مطهری(ره) و تبریک فرارسیدن هفته معلم، اظهار کرد: باید قدرشناسی از جایگاه و منزلت معلمان به یک فرهنگ خاص تبدیل شود، تکریم جایگاه معلم از ضروریات جامعه اسلامی است و باید شرایطی فراهم کرد که این رویکرد در جامعه نهادینه شود.

وی همه پیشرفت‌های علمی و فناوری در جامعه را مدیون و مرهون وجود معلم دانست و گفت: محور توسعه هر کشور را معلم بر عهده دارد، لذا باید جایگاه و شأن و منزلت معلم به خوبی حفظ شود چون این قشر زحمتکش و وظیفه‌شناس نقش مهم و بسزایی در رشد و تعالی جامعه  دارند و این موضوع بر کسی پوشیده نیست.

این مقام مسئول از معلمی به‌عنوان شغل انبیا یاد کرد و افزود: همه آنچه که امروز در کشور وجود دارد بر اساس پایه‌ریزی صورت گرفته در نظام آموزش و پرورش و تلاش اثرگذار معلمان است که با تربیت اسلامی و انسانی، دانش‌آموزان و نیروهایی را تربیت کرده‌اند که با مجاهدت مستمر علمی خود  برای کشور و نظام اسلامی افتخار آفرینی کرده‌اند.

بیرانوند گفت: در دولت تدبیر و امید در آموزش و پرورش شاهد بها دادن به تجارب، نظر، افکار اندیشمندان و صاحبنظران حوزه تعلیم و تربیت و نیز ادبیات حاکم بر تعاملات و ارتباطات برخاسته از تکریم انسان‌ها و الگوی مدیریت اسلامی هستیم و این روند نقش معلم‌محوری را در نظام برنامه‌ریزی برجسته کرده است.

وی به تأثیر نقش هدایتگری معلم پرداخت و بیان کرد: اثرگذاری معلم بر متعلم، موجب عزت‌بخشی و عظمت مقام معلم است و آینده روشن و تأثیرگذار نسل جوان و نوجوان  در جامعه با هدایت معلم فراهم می‌شود.
مدیر کل آموزش و پرورش استان ایلام محوری‌ترین عنصر در نظام تعلیم و تربیت را معلم دانست و تصریح کرد: معلم رکن اصلی آموزش و پرورش است و نگاه مشورتی معلمان نیز باید در برنامه‌ریزی‌ها مورد توجه بیشتری قرار گیرد.

وی ساماندهی نیروی انسانی را یکی از سیاست‌های اصلی وزارت آموزش و پرورش دانست و اضافه کرد: در آموزش و پرورش استان در زمینه ساماندهی نیروی انسانی اقدامات خوبی صورت گرفته است هرچند که تا رسیدن به وضعیت مطلوب فاصله زیادی وجود دارد.

بیرانوند با اشاره به اینکه معلم یکی از عناصر مهم در تحول بنیادین آموزش و پرورش است، بیان کرد: از این منظر توجه به منزلت و جایگاه اجتماعی معلمان و نیز اهتمام لازم برای تأمین معیشت این قشر زحمتکش مورد انتظار همه ما بوده و مصمم هستیم به شکلی عمل شود که سطوح بیرون جامعه قضاوت خوبی در این راستا نسبت به آموزش و پرورش داشته باشند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان ایلام، گفت: وقتی جایگاه رفیع معلم به باور اجتماعی و عمومی برسد دیگر مطالبه‌ای برای معلم باقی نخواهد ماند و دغدغه امروز معلمان برطرف خواهد شد.

وی با بیان اینکه در هفته معلم از 209 معلم نمونه استان ایلام در سطوح شهرستان، استان و کشور تجلیل می‌شود، گفت: از این تعداد 200 نفر نمونه شهرستانی، 8 نفر استانی و یک نفر معلم نمونه برتر استانی در مرحله کشوری است.

captcha