کد خبر: 3218773
تاریخ انتشار : ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۲۳:۲۷

کارگاه آموزشی «آشنایی با فرق و مذاهب اسلامی» در دورود برگزار شد

کانون خبرنگاران نبأ/ حسین مریدی: کارگاه آموزشی «آشنایی با فرق و مذاهب اسلامی» به همت انجمن‌های علمی دانشگاه پیام نور دورود در این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، کارگاه آموزشی «آشنایی با فرق و مذاهب اسلامی» به همت تلاش انجمن‌های علمی دانشگاه پیام نور دورود، هفتم اردیبهشت‌ماه در سالن آمفی‌تئاتر دانشگاه پیام نور دورود برگزار شد.

سیدحسین موسوی ندروند، رئیس دانشگاه پیام نور دورود ضمن خیر مقدم به مدعوین، آغاز به کار کرسی فرق در این دانشگاه را گامی دیگر در جهت آشنایی با مذاهب مختلف جهان اسلام و تقریب مذاهب اسلامی عنوان کرد.

در ادامه احمد جمالی از اساتید حوزه و دانشگاه در این مراسم وجود کرسی‌های مختلف فقهی در این دانشگاه را از موفقیت‌های دانشگاه پیام نور دورود برشمرد و گفت: تقریب، گامی اساسی برای وحدت امت است و حضور اساتید و دانشجویان در کنار یکدیگر در جهت تقویت دانشگاه و اهداف والای آن است.

وی افزود: با توجه به اینکه وحدت، مهم‌ترین نیاز جامعه امروز ما است، تأکید بر نقاط اختلاف مذاهب اسلامی موجب ایجاد تفرقه و دودستگی در جوامع می‌شود.

جمالی یکی از مهم‌ترین دلایل کشتار مسلمانان در نقاط مختلف جهان را عدم اتحاد آنها عنوان کرد و گفت: تا زمانی که مسلمانان نتوانند با تأکید بر نقاط مشترک مذهبی با یکدیگر متحد شوند در سطح جهانی هم جایگاه شایسته‌ای نخواهند داشت.

در ادامه حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحسن موسوی، نماینده نهاد رهبری در دانشگاه پیام نور لرستان بیان کرد: مسلمانان باید آگاه باشند که دشمنان با استفاده از نقاط اختلاف آنها میان ایشان اختلاف ایجاد می‌کنند، به همین دلیل مسلمانان باید نقاط وحدت خود را روز به روز بیشتر کرده و از برجسته کردن نقاط اختلاف پرهیز کنند.

وی افزود: این دانشگاه با تأکید بر نقاط وحدت مسلمانان سعی دارد اختلافات مذهبی را کاهش دهد، زیرا قرآن کریم تأکید زیادی بر وحدت مسلمانان داشته و می‌فرماید «مسلمانان زمانی الگو و اسوه حسنه‌ای برای دیگر ملت‌ها هستند که امت واحده باشند».

موسوی با اشاره به شکل‌گیری جریان‌های انحرافی وهابیت، بهائیت و سلفی‌گری گفت: یهود عامل اصلی ایجاد فرقه‌ها در ادیان گوناگون است و با ایجاد شبهات وسیعی که در مذاهب ایجاد کرد موجب فرقه‌سازی و ایجاد مذاهب جعلی و ساختگی از جمله بهائیت و وهابیت در اسلام شد.

وی با یادآوری تأثیر جنگ نرم در اعتقاد و اندیشه انسان، افزود: در جنگ نرم عقیده، فکر و باور دینی از بین می‌رود و جنگ‌های وهابیت با اهل سنت و بهائیت با شیعه در راستای اهداف دشمن بود که جنگ با عقیده را به راه انداخت و طبق دشمن‌شناسی در آیات قرآن کریم، ایجاد فتنه از جنگ بالاتر است و هر کسی که از دشمن غافل باشد، کیدهای دشمن او را بیدار می‌کند.

حجت‌الاسلام موسوی با بیان نحوه استفاده دشمن از شبکه‌های به اصطلاح اجتماعی و آنالیز جریانات و رضایت‌ها و عدم رضایت‌ها اظهار کرد: برنامه‌های ویژه‌ای که دشمن در این رسانه‌ها دنبال می‌کند، با ظرافتی خاص برای سنین مختلف از کودک تا بزرگسال و سالخورده به گونه‌ای طراحی شده که در تضاد با ارزش‌های فرهنگی جامعه باشد تا فکر و ذهن افراد را برای بیگانگی با فرهنگ خودی و جذب فرهنگ ضد ارزشی مهیا کند و هدف اساسی این رسانه‌های مجازی، پر کردن اوقات فراغت و خلوت مخاطبان خود با خوراندن پیام‌های بی‌عفتی و بی‌حیایی است که به تدریج در وجود آنان نفوذ می‌کند و موجب از خودبیگانگی با فرهنگ خودی می‌شود.

captcha