کد خبر: 3223083
تاریخ انتشار : ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۳

روحانیت پرچمدار مقابله با عرفان‌های کاذب باشند

گروه اجتماعی: امام جمعه صومعه‌سرا روحانیت را پرچمدار مقابله با عرفان‌های کاذب دانست و تاکید کرد: مردم ما با گوش فرا دادن به فرمان ولایت و رهبری می‌توانند دشمنان را مایوس و با قدرت بیشتری در جامعه حرکت کنند.

حجت‌الاسلام والمسلمین صدیقی، امام جمعه صومعه‌سرا در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، با بیان اینکه مهدویت رمز حیات است و کارکردهای بسیاری در زمینه‌های اقتصاد، سیاست، اجتماع و فرهنگ دارد، اظهار کرد: دشمنان به رهبری گروه انحرافی وهابیت، تلاش در خاموش کردن نور هدایت اهل بیت(ع) را دارند، ولیکن آنان توان مبارزه با اهل بیت(ع) را ندارند؛ اگر چه با نام اسلام تیشه به ریشه اسلام می‏‌زنند.

وی تصریح کرد: فعالیت فرقه‌های ضاله از 400 سال پیش شکل گرفته و این فرقه‌های انحرافی که محصول دست آمریکایی‌‏هاست خطری بالفعل برای جهان اسلام می‌باشد؛ آنها دشمن رسول خدا(ص) و پیروان رسول هستند، حب و محبت به پیامبر خدا(ص) را بت‌‏پرستی می‌‏دانند و بیان می‌کنند «اگر شیعه علی(ع) را بکشی به بهشت خواهی رفت» و این نهایت نادانی است .

نباید به دشمن کنونی میدان داد

این کارشناس دینی در ادامه فرقه‌های انحرافی و نوظهور را یکی از جنبه‌های جنگ نرم دشمنان علیه مبانی اسلامی دانست و افزود: دشمن‌‏شناسی مهم‌ترین صفت مؤمنان است که باید همیشه به وسیله تقوای الهی نسبت به نقشه شوم دشمن آگاه باشیم.

حجت‌الاسلام صدیقی با بیان اینکه دشمن برای مقابله با اسلام و انقلاب از گرایش‌های دینی، قومی و مذهبی به‌ویژه در مناطق مرزی استفاده می‌کند، گفت: مسلمانان به ویژه جوانان باید هوشیار باشند؛ دشمنان می‌خواهند هم به دین پیامبر خدا(ص) ضربه بزنند و چهره پیامبر(ص) را مخدوش و در خاتمیت آن حضرت شبهه ایجاد کنند و هم با تفرقه میان شیعه و سنی، دین را از هم بپاشند و حتی بین جوانان و دین فاصله بیاندازند.

امام جمعه صومعه‌سرا ادامه داد: امروز دشمن صفحه عجیبی به نام مهدویت و عرفان را برای افراد بی‌سواد و خرافی و بخصوص جوانان طراحی کرده‌اند؛ لذا نباید به دشمن کنونی میدان داد و گذاشت آنها در جامعه‌‌ای که نور معنویت در آن بارش می‌کند، فعالیت داشته باشند.

نقش روحانیت در خنثی‌سازی توطئه‌های گروه‌‏های انحرافی

این مسئول فرهنگی روحانیت را پرچمدار مقابله با عرفان‌های کاذب دانست و تاکید کرد: مردم ما با گوش فرا دادن به فرمان ولایت و رهبری می‌توانند دشمنان را مایوس و با قدرت بیشتری در جامعه حرکت کنند.

وی با اشاره به نقش روحانیت در خنثی‌سازی توطئه‌های گروه‌‏های انحرافی، تصریح کرد: وظیفه امروز یک روحانی و مبلغ با توجه به گسترش فضای مجازی و شبکه‌های ماهواره‌ای در برابر شبهات ایجاد شده در سطح جامعه سنگین‌تر از گذشته است و باید جهادگونه وارد میدان شود، زیرا دشمن زیرکانه و هنرمندانه در قالب دین و معنویت به سراغ جوانان می‌رود و با این حربه در واقع اسلام و انقلاب اسلامی را هدف قرار داده است.

captcha