کد خبر: 3228540
تاریخ انتشار : ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۶

۵۰ پایگاه حامی‌یابی در مراسم اعتکاف خراسان جنوبی برپا می‌شود

گروه اجتماعی: معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد خراسان جنوبی با اشاره به برپایی ۵۰ پایگاه حامی‌یابی در مراسم اعتکاف استان گفت: در مراسم اعتکاف سال گذشته تعداد ۱۰۸ نفر، حامی طرح‌های مختلف این نهاد شدند.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، سیدرضا حسینی، معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد خراسان جنوبی امروز، 9 اردیبهشت‌ماه در جمع خبرنگاران گفت: امسال همانند سال گذشته در محل مساجد برگزاری مراسم معنوی اعتکاف پایگاه‌های جذب حامی طرح‌های مختلف شامل اکرام ایتام، محسنین، شفا،کوثر، طاها و غیره از سوی این نهاد برپا می‌شود.



وی ادامه داد: معتکفان می‌توانند در ایام برگزاری این مراسم ضمن حضور در این پایگاه‌ها نسبت به ثبت نام و اعلام حمایت معنوی و مادی خود از ایتام و خانواده‌های نیازمند تحت حمایت اقدام کنند.



معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد خراسان جنوبی با اشاره به اینکه این پایگاه‌ها علاوه بر جذب حامی، آماده دریافت کمک‌های نقدی و غیرنقدی مردم متدین و متعکف استان است، عنوان کرد: بیش از 50 طرح مختلف مشارکت‌های مردمی شامل طرح‌های اکرام ایتام، محسنین ، شفا، کوثر، ماعون، رحمت، رضوان، برکت و غیره از سوی این نهاد در سطح کشور فعال است.



حسینی گفت: خیران و نیکوکاران می توانند با مراجعه به نزدیکترین کمیته امداد محل زندگی خود ضمن آشنایی با این طرح ها فرم ثبت نام را تکمیل و مساعدت های مادی و معنوی خود را به افراد تحت حمایت این نهاد انجام دهند.



وی یادآور شد: در مراسم اعتکاف سال گذشته تعداد 108 نفر، حامی طرح‌های مختلف این نهاد شدند و بالغ بر 366 میلیون ریال کمک نقدی و غیرنقدی جمع‌آوری شد.

captcha