کد خبر: 3252576
تاریخ انتشار : ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۶:۱۰
آیت‌الله جعفری:

درک و فهم صحیح از قرآن باعث برکت و روزی در خانه‌ها می‌شود

گروه اجتماعی: امام جمعه کرمان گفت: اگر همراه قرائت قرآن، درک و فهم صحیحی نیز از آن داشته باشیم، برکت و روزی در خانه‌ها حاکم می‌شود و آثار تربیتی آن را نیز در فرزندانمان می‌توانیم ببینیم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمان، آیت‌الله سیدیحیی جعفری، امام جمعه کرمان دیروز یکشنبه، 13 اردیبهشت در دیدار معاون پژوهشی وزیر و رئیس سازمان پژوهشی و برنامه‌ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش، مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان و جمعی از فرهنگیان کرمان با تبریک هفته معلم گفت: پرورش انسان‌های والا کاری بسیار دشوار است که از عهده هر شخصی بر نمی‌آید.
وی افزود: اگر انقلاب اسلامی ایران با وجود همه دشواری‌ها و مشقت‌ها به وقوع پیوست به دلیل وجود رهبری است که از همه جهات انسانی نمونه بود.
آیت‌الله جعفری با گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری و هفته بزرگداشت مقام معلم تصریح کرد: استاد شهید مطهری نقش ارزشمندی را در دوران انقلاب اسلامی و بیداری جامعه به عهده داشت.
وی با اشاره به تالیفات کتاب‌های غنی شهید مطهری ادامه داد: طی سال‌های گذشته شخصیتی را سراغ نداریم که توانسته‌ باشد به اندازه شهید مطهری کتاب‌های غنی، پرمحتوا و موثر تدوین کند که بعد از گذشت سال‌ها حرف اول را در تربیت و پرورش انسان‌ها بزند.
امام جمعه کرمان با اشاره به حدیثی از پیامبر اکرم(ص) گفت: حضرت می‌فرمایند، فرزندانتان را با اسلام و قرآن آشنا کنید، در خانه‌ای که قرآن تلاوت نشود، خیر و برکت هم کم خواهد بود.
آیت‌الله جعفری ادامه داد: اگر همراه قرائت قرآن، درک و فهم صحیحی نیز از آن داشته باشیم، برکت و روزی در خانه‌ها حاکم می‌شود و آثار تربیتی آن را نیز در فرزندانمان می‌توانیم ببینیم.

captcha