کد خبر: 3253852
تاریخ انتشار : ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۲
مسئول نهاد رهبری در دانشگاه آزاد خوزستان :

هم‌دلی و هم‌زبانی میان دولت و مردم یک قاعده و ضرورت عقلی است

کانون خبرنگاران نبأ/ کوروش اکبری: مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آزاد اسلامی خوزستان، گفت: هم‌دلی و هم‌زبانی میان دولت و مردم یک قاعده و ضرورت عقلی است قبل از این که شرع بگوید.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالباری جوانمرد‌زاده، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آزاد اسلامی خوزستان در نشست «دولت و ملت، هم‌دلی و هم‌زبانی» اظعار کرد: امسال نه تنها سال هم‌دلی دولت و ملت است بلکه از آنجاکه آغاز این سال با نام فاطمه زهرا(س) معطر شده است می‌توان از این سال نیز به عنوان سال مادرها نام برد که انشاالله سالی پر خیر و برکت سرشار از مهربانی باشد، چون مادر جلوه مهربانی و سرآمد عطوفت است.

جوانمرد‌زاده گفت: انسان به حکم انسان بودن همواره نیازمند مرشد و راهنما است و این اختصاص به زمان خاص ندارد بلکه حقیقت انسان این چنین است. قرآن مجید، تاریخ، فلاسفه و فقها به صراحت به این موضوع اشاره کرده‌اند که انسان معصوم نیست و همواره دچار خطا می‌شود به همین خاطراست که نیاز به راهنما و مرشد دارد.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آزاد اسلامی خوزستان، گفت: یک زمان راهنما در غالب پیامبر(ص) یا ائمه اطهار(ع) است و یک زمان در غالب رهبر است. در شرایط کنونی و در حالی که قدرت‌های شیطانی به طرق مختلف و با بهره‌گیری از تکنولوژی رسانه‌ای به فکر تخریب ساختارهای اعتقادی و انحراف مردم هستند، ضرورت وجود یک رهبر و راهنمای واجد شرایط برای بشر بیشتر از قبل است.

وی در همین باره عنوان کرد: خدا را شاکریم که با پیدایش نظام جمهوری اسلامی ایران ملت ما دارای رهبری شد که جامعه را به سمت سعادت هدایت می‌کند. این یک نعمت بزرگ است که نصیب ما شده چون نعمتی والاتر از ولایت وجود ندارد. ولایت سر منشاء همه خوبی‌ها است.

جوانمردزاده در بخش بعدی صحبت خود در رابطه با موضوع «دولت و ملت، هم‌دلی و هم‌زبانی»، گفت: شعار امسال یک شعار زیبنده و مناسبی است که از سوی مقام معظم رهبری انتخاب شده است و بنا به تحلیل بسیاری از صاحب نظران این شعارمرتبط با مسایل روز کشور است. لذا بررسی راهکارهای تحقق و تعمق بیشتر در هم‌دلی و هم‌زبانی دولت و ملت و الگوبرداری از آن در جهت توسعه بسیار مهم است.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آزاد اسلامی خوزستان، در رابطه با برخی معانی مفهومی هم‌دلی و هم‌زبانی گفت: همدلی و هم‌زبانی نشان یک رابطه عاطفی، یک نگاه دور اندیشانه، یک رویکرد پیش‌گیرانه و یک حرکت پایداراست. هم‌دلی و هم‌زبانی برای رسیدن به سعادت است، برای رصد همه جانبه است و برای تحقق این امر نباید تک محوری حرکت کرد و هم‌دلی و هم‌زبانی میان دولت و ملت یک قاعده عقلی و ضرورت عقلی است قبل این که شرع بگوید.

وی تأکید کرد: از همه مهم‌تر هم‌دلی و هم‌زبانی ابزاری برای نمایش قدرت است به‌ویژه در سطح بین‌الملل چون جایی می‌توان قدرت را به رخ دیگران کشید که گروهی با هم هم‌دل و هم‌زبان باشند.

جوانمردزاده همچنین گفت: در نام‌گذاری سال 94 چهار کلید واژه مطرح است که می‌توان به دولت، ملت، هم‌دلی و هم‌زبانی و شرایط جامعه برای هم‌دلی و هم‌زبانی اشاره کرد.

وی در همین رابطه گفت: برای تعریف این کلید واژه‌ها می‌توان این چنین بیان کرد که بنا به فرمایش مقام معظم رهبری مراد از دولت، همه سه قوه و زیر مجموعه‌های تحت امر هستند. منظور از ملت همه مردم هستند نه تنها یک قشر یا یک جناح خاص و درباره هم‌دلی و هم‌زبانی باید گفت که زمانی این دو واژه کاربرد کاملی پیدا خواهند کرد که با هم عجین شوند. استفاده از هر دو واژه و عمل به آن‌ها در عرصه داخلی و بین‌المللی به ویژه بین‌المللی لازم است.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آزاد اسلامی خوزستان، گفت: درباره کلید واژه آخر که مربوط به شرایط جامعه است باید بیان کرد امروز در عرصه داخلی از مرحله گذار عبور کرده‌ایم و در مرحله نهادینه شدن و ثبات کامل هستیم و پیشرفت در همه عرصه‌ها صورت گرفته و عدالت برقرار شده است.

جوانمردزاده، گفت: در عرصه بین‌الملل هم امروزه نهضت جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک الگو به مردم آزادی‌خواه سراسر دنیا معرفی شده و بنا به اظهارات برخی از شخصیت‌های سیاسی هم چون سیدحسن نصرالله علت اصلی تعرض به کشورهایی هم چون یمن و عراق و سوریه و کشتار مردم مظلوم این کشورها توسط کشورهای ابر قدرت و یا گروه‌های ترویستی تحت امر استکبار این است که از جمهوری اسلامی ایران الگو برداری کرده‌اند.

وی در بخش پایانی صحبت خود پیرامون برخی از ابزار و لوازم برای تحقق هم‌دلی و هم‌زبانی، گفت: احترام متقابل ابزار کارآمد در تحقق هم‌دلی و هم‌زبانی است و در جایی که احترام متقابل بین گروه‌های مختلف وجود نداشته باشد هرگز هم‌دلی به‌وجود نمی‌آید و از ابزار دیگر می‌توان به صداقت اشاره کرد و بهتر است مسئولان برای نمایش صداقت خود به مردم، اعتراف کنند که مردم ولی نعمت آن‌ها هستند و در این صورت رسیدن به هم‌دلی و هم‌زبانی راحت‌تر صورت می‌گیرد.

captcha