کد خبر: 3253941
تاریخ انتشار : ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۰
رئیس مرکز اطلاع‌رسانی بسیج کشور:

مهندسی معکوس پیام‌رسان‌های جدید بهترین روش مقابله با این تکنولوژی‌هاست

کانون خبرنگاران نبأ/ روح‌الله نظری: حمید جعفری با اشاره به اینکه تکنولوژی‌های وارداتی همواره بهترین محمل‌ها و بسترهای تهاجم غربی هستند اظهار کرد: چنان‌چه بخواهیم انقلابی در فضای مجازی ایجاد کنیم باید تکنولوژی‌های غربی را مهندسی معکوس کرده و ابزار جدیدی با جایگزینی فلسفه اسلامی ایجاد کنیم.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، حمید جعفری، رئیس مرکز اطلاع رسانی بسیج کشور(شباب) درباره شبکه‌های اجتماعی، اظهار کرد: اگر نگاهی به تاریخچه و ایجاد شبک‌ های اجتماعی بیاندازیم به این نتیجه خواهیم رسید که شبکه‌های به اصطلاح اجتماعی مبتنی بر فلسفه غرب بوده و در آنجا همواره اومانیست و انسان محوری، فصل‌الخطاب آنها است.

جعفری ادامه داد: به عبارتی در این شبکه‌ها هیچ یک از اصول و مبانی فلسفه اسلامی دیده نمی‌شود. تکنولوژی‌های وارداتی همواره بهترین محمل‌ها و بسترهای تهاجم غربی هستند و چنان‌چه بخواهیم انقلابی در فضای مجازی ایجاد کنیم باید تکنولوژی‌های غربی را مهندسی معکوس کرده و ابزار و تکنولوژی جدیدی با جایگزینی فلسفه اسلامی به‌جای فلسفه غربی ایجاد کرد.

رئیس مرکز اطلاع رسانی بسیج کشور درباره سامانه‌های تحت تلفن همراه اظهار کرد: امروزه متأسفانه همین شبکه‌های به اصطلاح اجتماعی و در واقع غیراجتماعی در میان اغلب مردم ایران توسعه یافته است و بخش اعظمی از وقت و زمان آنها را که باید به زندگی اجتماعی، خانواده، تحصیلی صرف شود؛ در این شبکه‌ها تلف می‌شود.

وی افزود: اما با توجه به تهدیداتی که این سامانه‌های پیام‌رسان تحت تلفن همراه دارد باید آن بخش از خوبی‌های آنرا جدا و از بدی‌های آن دوری کرد. مثلا باید از این بستر برای ترویج دین اسلام و فرهنگ بسیجی حداکثر استفاده را کرد چراکه رایگان بودن آن، سهولت در ارتباط با گروه‌ها و حلقه‌های مورد علاقه، یافتن همفکران و دوستان در سطح جهان می‌تواند یک مزیت مناسب برای استفاده از این‌گونه شبکه‌ها باشد.

جعفری گفت: از طرفی باید آسیب‌ها و آفت‌های این‌گونه شبکه‌ها را شناخت. بسیج نیز در این راستا در تلاش است تا با شناسایی و معرفی بعضی از سامانه‌ها و پیام‌رسان‌های امن و مطمئن، دغدغه‌ها و نگرانی‌های خانواده‌ها را کاهش دهد. لذا بسیج بیشتر به‌دنبال آگاه‌سازی و روشنگری مردم درباره تهدیدات اینگونه سامانه‌ها است.

وی عنوان کرد: پیشنهاد من این است که از حضور در این‌گونه شبکه‌ها صرف نظر شود؛ چراکه وقت و عمر انسان بسیار بیشتر از گذران در این سامانه‌ها و پیام‌رسان‌ها ارزش دارد. اما سازمان بسیج مستضعفان با بررسی که میان بسیاری از پیام‌رسان‌ها داشته است و بسیاری از نمونه‌های داخلی و خارجی اینگونه سامانه‌ها را بررسی کرده؛ به یک پیام‌رسان ایرانی به‌‌نام «سلام» رسید که نسبت به مشابه ایرانی و خارجی آن از اطمینان، پایداری و امنیت بیشتری برخوردار است. 

رئیس مرکز اطلاع‌رسانی بسیج کشور در پایان به کسانی که امروزه در شبکه‌هایی از جمله وایبر، واتس‌آپ، تانگوم، اینستاگرام هستند پیشنهاد کرد: چنان‌چه می‌توانند این بستر را رها کنند و به سبک زندگی اسلامی ایرانی خود ادامه دهند تا زمانی که یک پیام‌رسان اسلامی تولید و جایگزین شود. با این‌حال پیشنهاد می‌شود بهتر است این پیام‌رسان داخلی را جایگزین سامانه‌های مزبور کنند. چراکه پیام‌رسان «سلام» بهترین جایگزین است.

علاقه‌مندان برای دریافت این پیام‌رسان می‌توانند فایل اصلی آن‌را از اینجا دریافت و بر روی تلفن همراه خود نصب کنند.

captcha