کد خبر: 3255003
تاریخ انتشار : ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۶:۴۳

مرحله نخست نظارت بر ۱۵۰ هزار عنوان کتاب خارجی پایان یافت

گروه ادب: مدیر کمیته نظارت محتوایی در حوزه بین‌الملل بیست و هشتمین نمایشگاه کتاب تهران از پایان یافتن نظارت اولیه بر ۱۵۰ هزار عنوان کتاب لاتین و عربی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، علی فریدونی، مدیر کمیته نظارت محتوایی در حوزه بین‌الملل بیست و هشتمین نمایشگاه  کتاب تهران گفت: مهمانان بخش خارجی نمایشگاه کتاب 70 نفر از کشورهای انگلستان، ‌آلمان، فرانسه، سوئیس، سوئد، بوسنی هرزگوین، چین و نیجریه‌اند که روادید آن‌ها صادر و ویزای آنها آماده شده است و مشکلی برای ورود وجود ندارد.

وی افزود: اکنون بیش از 150 هزار عنوان کتاب لاتین و عربی در بخش بین‌الملل نمایشگاه وجود دارد که مرحله نخست ارزشیابی آنها انجام شده و در طول برپایی نمایشگاه نیز نظارت، ارزشیابی، توجه به خط قرمزها، ارزش‌های جمهوری اسلامی و حاکمیتی همچنان ادامه خواهد داشت.

مدیر کمیته نظارت محتوایی در حوزه بین‌الملل توضیح داد: این نظارت‌ها توسط افراد تحصیلکرده دانشگاهی و حوزوی انجام می­شود که به مسائل تاریخی، فقهی، فقه سیاسی، فرق،‌ مذاهب و ادیان اشراف دارند و ماحصل ارزیابی آنها نشان می­دهد که تاکنون در این حوزه هیچ مشکلی وجود نداشته است.

راه‌اندازی «تلفن گویا» در نمایشگاه کتاب تهران
براساس این گزارش، سیدمهدی جعفری، مدیر کمیته روابط عمومی اظهار کرد: برای دومین سال متوالی در تاریخ برگزاری نمایشگاه کتاب تهران 20 خط تلفن گویا برای اطلاع‌رسانی بهتر، سریعتر و آسانتر نمایشگاه کتاب تهران راه‌اندازی خواهد شد.

وی افزود:  این 20 خط تلفن با همکاری 10 اپراتور در تمام ساعات کار نمایشگاه یعنی از 10 صبح تا 8 شب آماده پاسخگویی به علاقه‌مندان حاضر در نمایشگاه و استفاده از ظرفیت‌های موجود در آن است. البته در بخش اطلاعات کلی مربوط به نمایشگاه، این خط به صورت شبانه‌روزی فعال است.

جعفری با اشاره به دیگر فعالیت‌های این بخش گفت: تلفن گویای نمایشگاه کتاب تهران در ساعات بازدید، برنامه‌های هر روز نمایشگاه، نشست‌های تخصصی سراهای گوناگون نمایشگاه، اطلاعات کتاب‌های عرضه شده در این دوره را به بازدید‌کنندگان اعلام می‌کند.

به گفته مدیر کمیته روابط عمومی نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، تلفن گویای نمایشگاه کتاب همچنین امکان ارتباط تلفنی با رئیس نمایشگاه را برای عموم مردم و بازدیدکنندگان از آن، میسر می‌کند.

وی گفت: امکان برقراری تماس با این خطوط تلفن گویا از طریق تماس با  شماره آن 62953 فراهم می‌شود و از روز 16 اردیبهشت تا پایان نمایشگاه کتاب تهران در دسترس بازدیدکنندگان قرار خواهد داشت.

بالاترین رتبه ثبت‌نام بن‌های الکترونیکی کتاب در اختیار تبریزی‌ها

نیکنام حسین‌پور مدیر کمیته رفاهی و هماهنگی نهادها و سازمان‌های همکار با اشاره به اینکه ظرفیت 250 هزار بن ‌الکترونیکی نمایشگاه امسال تکمیل شده است، گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد در استان‌هایی مانند اصفهان و خوزستان بانک‌هایی که در نزدیکی دانشگاه‌ها قرار داشتند به عنوان شعبه منتخب دانشجویان برگزیده شده‌اند. 

وی افزود: بانک صادرات جنب دانشگاه تبریز با تقاضای 3 هزار و یکصد دانشجو، رتبه بالاترین شعبه مورد استقبال دانشجویان را به خود اختصاص داد.

 

حسین‌پور ادامه داد: با توجه به گستردگی مصلی امام خمینی(ره) و حجم بازدیدکنندگان نمایشگاه کتاب، کوشیدیم با همکاری مسئولان مصلی تعداد نمازخانه‌ها را به 6 باب در اضلاع مختلف مصلی افزایش دهیم. مقرر شد این نمازخانه‌ها مفروش شوند و سازمان‌های مرتبط و کانون‌های فرهنگی – هنری مساجد نسبت به تجهیز نمازخانه‌ها اقدام  کنند تا در این فضاها هم نماز جماعت داشته باشیم.

وی تصریح کرد: از شهرداری تهران تقاضا داریم برای تجهیز مصلی به مبلمان شهری نهایت تلاش خود را به کار ببندد تا فضای خوب و با طراوتی در طول ایام برگزاری نمایشگاه برای شهروندان داشته باشیم.

گفتنی است، بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از 16 تا 26 اردیبهشت ماه در مصلی امام خمینی(ره) با شعار «خواندن، گفت‌وگو با جهان» برپا می‌شود.

captcha