کد خبر: 3257261
تاریخ انتشار : ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۵

معلمان الگویی مناسب برای قالب دادن به شخصیت جوانان این مرز و بوم هستند

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان کردستان نقش معلمان را در جهت‌دهی به شخصیت جامعه سازان ایران اسلامی بسیار مؤثر دانست و گفت: معلمان الگویی برای قالب دادن به شخصیت جوانان و جامعه‌سازان این مرز و بوم هستند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، سلمان روحی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کردستان در دیدار با حوری‌لقا نقشبندی، معلم واقف سنندجی که امروز، 15 اردیبهشت ماه  به مناسبت روز معلم برگزار شد، نقش معلمان را در جهت دهی به شخصیت جامعه سازان ایران اسلامی بسیار مؤثر دانست و اظهار کرد: معلمان الگویی برای قالب دادن به شخصیت جوانان  و جامعه‌سازان این مرز و بوم هستند.
وی معلمی را از مقدس‌ترین شغل‌ها دانست و افزود:  وجود معلمان و واقفان در جامعه اندیشه و تفکر صحیح اسلامی را بین مردم جامعه بالاخص جوانان رواج میدهد.
مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان کردستان از واقفان به عنوان انسان دوست ترین افراد جامعه نام برد و بیان کرد: در شرایط فرهنگی و اقتصادی امروز افراد خاص و خیراندیش رو به سوی وقف می‌آوردند و حتی با کمترین توان مالی سهمی از این احسان ماندگار را برای خود به جای می‌گذارند.
وی عنوان کرد: جامعه امروز در محاصره افکار و فرهنگ غلط ضد دینی قرار گرفته و جوانان امروز در صورت غفلت دچار دوگانگی اعتقادی می‌شوند.
روحی در پایان با اشاره به شخصیت و ارزش واقف‌های معلم ارجمند حوری لقا نقشبندی یادآور شد: وی دو وقف ارزشمند در شهر سنندج دارد و همچنین از اولین واقفان قرآنی نیز هست.
لازم به ذکر است، در پایان این دیدار مدیر کل اوقاف و امور خیریه با اهدای لوح تقدیر و گل از این معلم واقف تقدیر کرد.

captcha