کد خبر: 3278911
تاریخ انتشار : ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۸:۵۴
حسن محمدی بیان کرد:

نقش مؤثر مؤسسات قرآنی در مهار تهاجم فرهنگی

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مدیر‌عامل اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور با بیان اینکه در مرزها و مناطق محروم لزوم توجه به فرهنگ قرآنی احساس می‌شود، اظهار کرد: مؤسسات مردمی و ترویج و گسترش فعالیت‌های قرآنی در این مناطق می‌تواند رشد تهاجم فرهنگی را متوقف کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، حسن محمدی، مدیر‌عامل اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور در نخستین مجمع عمومی اتحادیه تشکل‌های قرآنی استان تهران که با حضور حجت‌الاسلام حشمتی، معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد، لاله افتخاری، رئیس فراکسیون قرآن و عترت مجلس شورای اسلامی‌ و مدیران مؤسسات قرآنی و فعالان قرآنی روز گذشته، 19 اردیبهشت‌ماه در سالن مؤسسه دارالتحفیظ برگزار شد، طی سخنرانی گفت: در کشور با مسئله تهاجم فرهنگی روبه‌رو هستیم‌.

وی افزود: در پژوهشی که در دانشگاه امام صادق(ع) درباره تهاجم فرهنگی صورت گرفت، لزوم توجه به فرهنگ قرآن در مرزها و مناطق محروم احساس شد، همچنین در مهد کودک‌های مناطق حاشیه‌نشین شهر تهران این موضوع ملموس است که مؤسسات مردمی و ترویج و گسترش فعالیت‌های قرآنی در این مناطق می‌تواند رشد تهاجم فرهنگی را متوقف کند.

محمدی طی ارائه گزارشی از فعالیت‌های اتحادیه تشکل های قرآن و عترت کشور، اظهار کرد: در سال 93، با مشکلات بسیاری همراه بودیم که همگی به‌دلیل نبود بودجه و نرسیدن به زمان اعتبارات و تخصیص آن به مؤسسات مردمی بود که در آخر این بودجه در ماه پایانی سال پس از پیمودن راه‌های طولانی به اتحادیه رسید.

وی با اشاره به ‌فعالیت‌های قرآنی اتحادیه‌ تشکل های قرآن و عترت کشور، گفت: برنامه‌هایی مانند حفظ کل قرآن، حفظ 4 جزء قرآن کریم، اجرای طرح‌های عمومی تربیت مربی و....را در دستور کار داشته که امیدواریم بودجه 94 به‌زودی عملیاتی شود.

خواستار رسیدگی به بیمه فعالان قرآنی هستیم

مدیر عامل اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور در ادامه با اشاره به دلگرمی مؤسسات قرآنی و فعالان عرصه قرآن، بیان کرد: اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت در بحث بیمه فعالان قرآن و بیمه کارمندان ستادی دچار مشکل است که از معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی درخواست رسیدگی و پیگیری به این مسئله را داشته و امیدواریم بازنگری صورت گیرد.

captcha