کد خبر: 3286470
تاریخ انتشار : ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۱

شهیدی که به عشق شهادت در میادین مبارزه می‌جنگید

گروه سیاسی: شهید «فایق احمدی» یکی از شهدای پیشمرگ مسلمان کُرد است که با آگاهی و الهام خدائی در روز سوم اردیبهشت سال ۱۳۶۱ در روستای میره‌ده از توابع شهرستان سقز به درجه رفیع شهادت نائل شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، شهید فایق احمدی در سال 1339 در روستای حسن قره از توابع شهرستان مریوان به دنیا آمد و در 2 سالگی با از دست دادن پدر طعم تلخ یتیمی را چشید.
مدتی بعد مادر مهربانش و تنها مونس و همدمش را از دست داد که برایش اندوهی بزرگ بود لکن او خیلی زود با محرومیت‌ها و مصیبت‌های زندگی آشنا شد.
شهید احمدی مدتی در مریوان و سنندج بسر برد و در آنجا مشغول به کار شد و با کارگری ادامه تحصیل داد چراکه آنهائی که با تمام وجودشان رنج‌ها را حس می‌کنند خدمتگزارانی واقعی و صدیق برای مردم محروم می‌باشند.
وی چون ظلم رژیم را احساس می‌کرد به مقابله و مبارزه با مزدوران و جیره خوران رژیم برخاست و از این رو چندبار با مأموران ساواک درگیر شد که همین ایام نعمت بزرگ پیروزی انقلاب نصیب ملت مسلمان ایران شد.
وی در آن زمان با روی کار آمدن گروهک‌های وابسته، شهید احمدی به خیال اینکه این مزدوران می‌توانند عامل نجات محرومان باشند و بدون درک ماهیت پلیدشان به صف آنها می‌پیوندد، اما خیلی زود به ماهیتشان پی می‌برد و بار دیگر به دامن جمهوری اسلامی بر می‌گردد و وارد صف حق می‌شود.
با تشکیل سپاه پاسداران وارد این ارگان انقلابی شده و به عنوان پیشمرگ مشغول خدمت می‌شود تا از این طریق با وابستگان شرق و غرب مبارزه کند.
شهید معتقد بود که باید با این مزدوران بجنگد و آن‌ها را از کردستان خارج کند و اسلام و حکومت اسلامی را جایگزین کرد؛ از این رو با علاقه شدید در درگیری‌ها شرکت می‌کرد و یقین داشت که به دست این ملحدان از خدا بی‌خبر به شهادت می‌رسد.
وی با آگاهی و الهام خدائی در روز سوم اردیبهشت سال 1361 در روستای میره‌ده از توابع شهرستان سقز به درجه رفیع شهادت نائل شد.
از این شهید یک فرزند پسر و یک فرزند دختر به یادگار باقی مانده است.

captcha