کد خبر: 3290888
تاریخ انتشار : ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۹
روز گذشته صورت گرفت؛

بازدید اعضای هیئت مدیره اتحادیه قرآنی خراسان شمالی از مؤسسات ‌استان ‌

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: اعضای هیئت مدیره اتحادیه قرآنی خراسان شمالی از مؤسسات قرآنی شیروان و فاروج بازدید کردند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، لیلی شکرانی، مدیر عامل اتحادیه مؤسسات قرانی خراسان شمالی گفت: اعضای هیئت مدیره اتحادیه قرآنی خراسان شمالی به همراه مسئولان دارالقرآن الکریم استان و کارشناس قرآنی شهرستان‌ها روز گذشته، 21 اردیبهشت‌ماه از مؤسسات قرآنی ـ مردمی شهرستان‌های فاروج‌(رضوان وصراط) و شیروان(مؤسسه قرانی خضراء و طهورا) بازدید کردند.

وی اظهار کرد: طرح بازدید از تمام مؤسسات قرآنی شهرستان‌های طبق زمانبندی مشخص در سال 94 انجام می‌شود که هدف از این طرح دیدار با مدیران و مربیان و کادر اجرایی مؤسسات قرآنی است که طی فرم‌های بازدیدی که تهیه شده امکانات و خدماتی که این مؤسسات به مخاطبان ارائه می دهند، معرفی می‌شود.

مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی استان خراسان شمالی در این بازدید بیان کرد: در زمینه پلمپ دفاتر قانونی مؤسسات و موارد مالیاتی نیز نکاتی ضروری به مدیران مؤسسات ارائه شد و همچنین‌ درخصوص نیازمندی‌های مؤسسات نیز جهت حمایت‌های آتی مواردی مطرح شد.

بازدید از تمام مؤسسات قرآنی استان خراسان شمالی

شکرانی با اشاره به برنامه‌ریزی بازدید از مؤسسات قرآنی استان‌، اظهار کرد: امیدواریم که بتوانیم با برنامه‌ریزی که انجام شده تا پایان دوره خدمت این هیئت مدیره از تمام مؤسسات قرآنی این استان‌ها بازدید صورت گیرد.

گفتنی است؛ با توجه به تعداد مؤسساتی که در شهرستان شیروان وجود دارد سرکشی از مؤسسات‌(جنات‌الهدی، حضرت رسول، عین الکوثر و طه‌) برای روز چهارشنبه، 29 اردیبهشت‌ماه در دستور کار اتحادیه قرار دارد‌.

captcha