کد خبر: 3292104
تاریخ انتشار : ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۸
در تبریز؛

کنگره «فرهنگ دینی و انقلابی در اشعار استاد شهریار» برگزار می‌‎شود

گروه هنر: کنگره بین‌المللی «فرهنگ دینی و انقلابی در اشعار استاد شهریار» با تکیه بر تفکر دینی، انقلابی، اخلاقی و تربیتی استاد شهریار در تبریز برگزار می‌‎شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان شرقی، حسن میلانی، رئیس حوزه هنری آذربایجان شرقی امروز، 22 اردیبهشت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تحلیل زوایای اندیشه انقلاب و ارزشی، دینی و ولایی استاد شهریار و بازخوانی اشعار نغز و عرفانی این شاعر ایران و جهان امری ضروری است.  

وی افزود: در همین راستا کنگره بین‌المللی «فرهنگ دینی و انقلابی در اشعار استاد شهریار» با تکیه بر تفکر دینی، انقلابی، اخلاقی و تربیتی استاد شهریار در تبریز برگزار می‌‎شود و تلاش خواهد کرد تا نگاه جدیدی از شهریار را به جامعه نمایان کند.
    
رئیس حوزه هنری استان از آغاز فعالیت دبیرخانه کنگره بین‏‎المللی فرهنگ دینی و انقلابی در اشعار استاد شهریار خبر داد و گفت: دبیرخانه این کنگره با محوریت دبیرخانه علمی به منظور تأکید بر علمی بودن این همایش در محل حوزه هنری استان تشکیل یافته است.   

وی با اشاره به اهداف برگزاری این کنگره ادامه داد: بزرگداشت شخصیت دینی و انقلابی استاد شهریار، تأثیر شعر و ادبیات در شکل‏‎گیری شخصیت دینی استاد شهریار، اهمیت فرهنگ دینی و بومی و المان‏های به کار رفته در جهت صیانت از آن‎ها، الگوسازی مفاخر ارزشمند و فاخر در خصوص اشعار و زندگی استاد شهریار و... از جمله اهداف برگزاری این کنگره است.

این مقام استانی تأکید کرد: متاسفانه جشنواره‎ها و همایش‏هایی که تا به امروز در خصوص بزرگداشت استاد شهریار انجام شده است تنها بر تکیه بر ظواهر بوده است و ما تلاش می‌کنیم در برگزاری این کنگره از دریچه جدیدی به شهریار نگاه شود.

یادآور می‌‎شود، کنگره بین‎المللی «فرهنگ دینی و انقلابی در اشعار استاد شهریار» 27 شهریورماه همزمان با روز ملی شعر و ادب در تبریز برگزار می‌شود.

captcha