کد خبر: 3295247
تاریخ انتشار : ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۳

استقبال از باب‌الرأس حرم حضرت عباس(ع) در ایلام

گروه اجتماعی: مدیرکل اوقاف ایلام از استقبال مردم این استان از باب‌الرأس حرم حضرت عباس(ع) در صحن امامزاده علی صالح(ع) شهرستان مهران همزمان با عید مبعث خبر داد.

حجت‌الاسلام محمد کاروند، مدیر کل اوقاف و امور خیریه ایلام در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از ایلام، اظهار کرد: با تدابیر اندیشیده شده و برنامه‌‌ریزی‌های صورت گرفته همزمان با عید مبعث 26 اردیبهشت‌ماه صحن امامزاده علی صالح(ع) در بخش صالح‌آباد شهرستان مهران میزبان درب‌های حرم حضرت عباس(ع) می‌شود.
وی با بیان اینکه بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده همه تمهیدات لازم برای استقبال پرشور مردم از باب‌الرأس حرم حضرت عباس(ع) اندیشیده شده، گفت: همچنین به مناسبت عید مبعث پیامبر(ص) ویژه‌برنامه‌های مختلفی در این مراسم برگزار می‌شود.
کاروند از عموم مردم برای حضور پرشور در این مراسم معنوی دعوت کرد و افزود: باب‌الرأس حرم حضرت عباس(ع) با کمک‌های مالی مردم شهرستان ساوه ساخته شده است.  
یادآور می‌شود، باب‌الرأس حرم حضرت عباس(ع) از 17 اردیبهشت وارد استان ایلام شده و طی این هفته مورد استقبال مردم شهرستان‌های مختلف این استان قرار گرفته و قرار است از طریق مرز بین‌المللی مهران به کربلای معلی منتقل و در مرقد مطهر حضرت ابوالفضل(ع) نصب شود.

captcha