کد خبر: 3296362
تاریخ انتشار : ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۳
پیرمؤذن:

مسابقات بین‌المللی قرآن گامی بلند در ترویج فرهنگ ناب اسلامی است

گروه فعالیت‌های قرآنی: نایب‌رئیس فراکسیون احیای وقف، منزلت امامزادگان و مساجد با بیان اینکه قرآن، راهکار عملیاتی برای برون‌رفت جهان اسلام از تنگناها و مشکلات است، گفت: برپایی مسابقات قرآن در راستای ترویج فرهنگ ناب اسلامی در جهان است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از ستاد خبری سی و دومین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن جمهوری اسلامی ایران، کمال‌الدین پیرمؤذن، نائب رئیس فراکسیون احیای وقف با بیان این مطلب که برپایی این مسابقات، اقدام بسیار پسندیده و ارزشمندی است که طی چند دهه گذشته از سوی سازمان اوقاف و امور خیریه برگزار می‌شود، اظهار کرد: این مسابقات، پایبندی جمهوری اسلامی را در عمل به آموزه‌های قرآنی و حرکت در راستای صلح و آرامش بشری به جهانیان نشان می‌دهد.
وی با اشاره به اینکه قرآن در تمام زمینه‌های اجتماعی، سیاسی و اقتصادی دستور‌العمل دارد، گفت: باید از برپایی این مسابقات در راستای ترویج فرهنگ ناب اسلامی و قرآنی بهره بگیریم.
پیرمؤذن با اشاره به اینکه قرآن راهکارهای عملی برای رسیدن جهان به صلح و آرامش و امنیت دارد تصریح کرد: در این مسابقات نباید تنها به قرائت صرف کلام‌الله مجید اکتفا کنیم.
این نمایده مجلس با اشاره به اینکه رسانه‌ها و به ویژه صداوسیما باید به انعکاس دقیق و برنامه‌ریزی شده این مسابقات بپردازند، بیان کرد: مسابقات بین‌المللی قرآن کریم پیام وحدت، اتحاد و انسجام برای مسلمانان به همراه دارد.
وی با تأکید بر اینکه این مسابقات گامی برای رسیدن ملت‌های مسلمان به همدلی، همزبانی و هم‌افزایی بیشتری است افزود: خطاب قرآن نه تنها برای جوامع اسلامی بلکه تمامی آزادی خواهان جهان است. به گفته این نماینده مجلس وضعیت نابسامان ایجاد شده در منطقه خاورمیانه و جنایت صورت گرفته در یمن آن هم از سوی کشور مدعی، عمل به قرآن نشان‌دهنده آن است که متأسفانه برخی داعیه‌داران اسلام، از اسلام ناب محمدی فاصله گرفته‌اند. عضو فراکسیون وقف مجلس شورای اسلامی تعامل و ارتباط را بهترین راهکار برای رسیدن به سبک زندگی قرآنی اسلامی، رشد و شکوفایی جوامع بشری دانست و افزود: قرآن کتابی برای صلح دوستی و ارتقای کمال بشری است.
پیرموذن با اشاره به اینکه از طریق برپایی این مسابقات و هم‌اندیشی اندیشمندان قرآنی باید در مسیر عملیاتی کردن آموزه‌های قرآن در تمامی عرصه‌ها از جمله سیاسی، اجتماعی و فرهنگی گام برداریم، افزود: متاسفانه خیلی از آموزه‌های قرآن در برخی از کشورهای اسلامی مغفول مانده است بنابر این از طریق سفیران قرآن باید در مسیر برطرف کردن ضعف‌ها در کشورهای اسلامی حرکت کنیم. وی در ادامه به ضرورت حل برخی از مشکلات فرهنگی و اجتماعی در داخل کشور اشاره و تصریح کرد: باید سازمان اوقاف و امور خیریه با برپایی جلسات مستمر با حضور کارشناسان قرآن کشور را در مسیر پیاده شدن سبک زندگی اسلامی و قرآنی قرار دهد.
وی با بیان اینکه آموزه‌های قرآنی را باید در کشور نهادینه کنیم گفت: سازمان اوقاف و امور خیریه با اجرای این مسابقات فرهنگ ناب اسلامی را هرچه بیشتر در کشور گسترش می‌دهد.

captcha