به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، نمایندههای کشورمان در سی و دومین دوره مسابقات بینالمللی قرآن جمهوری اسلامی ایران دارای دو نقطه اشتراک هستند، هر دو دارای تحصیلات حوزوی بوده و هر دو نیز متولد سال 1365 البته با دو ماه و 9 روز اختلاف سنی، هستند.
در ادامه این گزارش زندگی نامه کوتاهی از نمایندگان کشورمان در این دوره از مسابقات برای آشنایی بیشتر مخاطبان با آنها ارائه شده است.
حسن دانش، نماینده کشورمان در رشته قرائت در سی و دومین دوره مسابقات بینالمللی قرآن جمهوری اسلامی ایران دهم تیرماه سال 1365 در شهر یزد متولد شده است، وی در سال 1387 ازدواج و هم اکنون دارای دو فرزند دختر است.
تحصیلات حسن دانش تا سطح دو حوزوی است و تا قبل از برگزاری مسابقات بینالمللی قرآن جمهوری اسلامی ایران در اداره کل اوقاف و امور خیریه استان یزد مشغول فعالیت بوده است.
اساتید این قاری برجسته کشورمان در استان یزد حجتالاسلام گندمی و ملکثابت بوده اند و در سطح کشوری نیز از تجربیات اساتیدی همچون استادان غلامرضا شاهمیوه و احمد ابوالقاسمی بهره برده است.
وی دارای رتبههای ملی و بینالمللی متعددی است که از جمله آنها میتوان به کسب رتبه اول مسابقات قرآن زیر 16 سال در سال 1380، نفر ممتاز مسابقات قران کشور عربستان در سال 1380، نفر اول مسابقات بینالمللی قرآن کشور تونس در سال 1391 و نفر اول سی و هفتمین دوره مسابقات سراسری قران کشور در سال گذشته اشاره کرد.
باید به انتظار نشست و دید که آیا در سی و دومین دوره مسابقات بینالمللی قرآن ایران رتبه اول را از آن خود خواهد کرد یا نه، تنها یک هفته تا مشخص شدن این امر فرصت لازم است.
در ادامه فیلم تلاوت این قاری برجسته کشورمان در سی و هفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کشور که اسفندماه سال گذشته در تبریز برگزار شد، بارگذاری شده است.
حجتالاسلام والمسلمین محمدمهدی رجبی، نماینده کشورمان در رشته حفظ کل نیز همچون حسن دانش متولد سال 1365 است، وی در اولین روز اردیبهشت ماه این سال متولد شده است.
برخلاف حسن دانش، محمدمهدی رجبی تاکنون در هیچ مسابقه بینالمللی حضور نداشته است و سال گذشته برای اولین بار موفق به حضور در فینال مسابقات سراسری قرآن شد و همان سال هم رتبه اول را به دست آورد تا به عنوان نمیاند کشورمان در رقابتی بینالمللی حضور یابد.
حجتالاسلام رجبی تاکنون شش بار در مسابقات سراسری قرآن حضور داشته است و هیچ دورهای موفق به حضور در فینال این مسابقات نشده بود، سال گذشته با حضور در فینال برای اولین بار رتبه نخست را نیز به دست آورد.
وی در حال حاضر مشغول به تحصیل در دروس حوزوی در سطح خارج فقه و اصول است، رجبی در سال 1386 ازدواج کرده و دارای دو فرزند پسر است.
حجتالاسلام رجبی مهمترین اساتید خود در راه قرآنی شدن را پدر و مادر عنوان میکند، در کنار این معلمهای واقعی زندگی خود از اساتید دیگری همچون استادان کاظم گرامی، رضا عابدین زاده، مهدی حسنی، درایتی، محمدجواد رجایی، حمید هروی و سیدمحمدجواد سادات فاطمی تجربه کسب کرده است.
در ادامه فیلم اجرای وی در فینال سی و هفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم که اسفندماه گذشته در تبریز برگزار شد بارگذاری شده است.