به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، بخش هایی که داوران خارجی حاضر در سی و دومین دوره مسابقات بین المللی قرآن جمهوری اسلامی ایران پیش از این باید در آن داوری می کردند دچار تغییراتی شده است.
بر اساس این گزارش در این دوره از مسابقات استاد شیخ سمیع احمد خالد العثامنه از کشور اردن به عنوان رئیس هیئت نظارت فعالیت خواهد کرد، وی پیش از این قرار بود تا در بخش تجوید داوری مسابقات را بر عهده داشته باشد.
همچنین شیخ نجم عبدالله مطر از کشور عراق و خالد برکات از لبنان در بخش وقف و ابتداء داوری این مسابقات را برعهده دارند.
طلال مسمار از لبنان در بخش صوت، طاها عبدالوهاب خبیز از مصر در رشته لحن، نورالدین محمدی از الجزایر در رشته حسن حفظ و احمد میان الطهانوی از پاکستان در رشته حسن حفظ داوری این مسابقات را برعهده دارند.
همچنین حمید مرادمحمداشکنانی از کویت در بخش تجوید به امر قضاوت مسابقات خواهد پرداخت، وی پیش از این برای داوری در صوت در نظر گرفته شده بود.
همچنین علی سلمان فلیح از عراق در رشته صوت، احسان السید از سوریه در رشته تجوید و عقیل منور از کشور اندونزی در رشته لحن داوری مسابقات این دوره را بر عهده دارد.
با این وجود خلیل بن نور المحمد از کشور مالزی و عادل خلیل از کشور لبنان که پیش از این اعلام شده بود عضو هیئت داوران خواهد بود، در هیئت داوران این دوره از مسابقات حضور ندارند.
سی و دومین دوره مسابقات بین المللی قرآن جمهوری اسلامی ایران از لحظاتی پیش با رقابت 14 قاری و 11 حافظ کل در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی آغاز شده است.