کد خبر: 3305624
تاریخ انتشار : ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۸:۵۷
حجت‌الاسلام سجادی:

صداوسیما برای تبلیغ نرم‌افزارهای دینی و مذهبی وارد میدان شود

گروه فضای مجازی: کارشناس فضای مجازی گفت: صداوسیما برای تبلیغات نرم‌افزارهای دینی و مذهبی وارد میدان شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیداحمد سجادی، کارشناس فضای مجازی، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به دلایل استقبال اندک از نرم‌افزارهای مذهبی به نسبت نرم‌افزارهای سرگرمی اظهار کرد: معمولا مسائلی که جنبه سرگرمی برای مردم داشته باشد، مراجعه به آن بیشتر از مطالب علمی است چراکه مطالب علمی، فکر، تدبیر و عقل انسان را به کار می‌گیرد. مطالب مذهبی هم همچون مطالب علمی است به همین دلیل مراجعه به این مطالب کمتر از مطالب سرگرمی است.

وی ادامه داد: مقایسه میان مطالب سرگرمی و مذهبی اشتباه است و این دو موضوع هیچ سنخیتی با یکدیگر ندارند اما موضوعی که باید مدنظر قرار بگیرد، این بوده که بتوانیم به واسطه همین سلیقه مردم مطالب دینی و مذهبی را با ایده‌های جدید در اختیار مردم قرار دهیم.

مدیرعامل راسخون تصریح کرد: البته منظور از ایده‌های جدید این نیست که بخواهیم چیزی به مطالب دینی اضافه کنیم و یا از آن کم کنیم بلکه باید در قالب‌هایی که مورد استقبال مردم است، بتوانیم آن را ارائه دهیم. 

وی بیان کرد: تولیدکنندگان باید محصولات فرهنگی را به بازار بیاورند و دولتمردان هم باید حمایت لازم را از این محصولات داشته باشند. در این صورت می‌توانیم شاهد استقبال محصولات دینی، مذهبی از سوی مردم باشیم.

نابسامانی‌های حوزه نرم‌افزار و سردرگمی تولیدکنندگان

حجت‌الاسلام سجادی اظهار کرد: چه اشکالی دارد دولت در کنار کارهای فرهنگی، توجه بیشتری به محصولات دینی و مذهبی داشته باشد. متأسفانه هم‌اکنون نه تنها از سوی دولتمردان حمایتی صورت نمی‌گیرد بلکه آنقدر نابسامانی در این امروجود دارد که تولیدکنندگان را دچار سردرگمی کرده است.

وی یادآور شد: ما باید برای این مقوله فکر کنیم و تولیدکنندگان هم برای این کار برنامه‌ای مدون و در خور شأن داشته باشند. همچنین دولتمردان در این زمینه وارد شوند و به سرمایه‌گذاری بپردازند.

این کارشناس فضای مجازی،‌ با اشاره به راهکارهای دیگری برای گسترش استفاده از نرم‌افزارهای دینی و ارتقای آگاهی‌های مردم در این حوزه تصریح کرد: بولوتوث نرم‌افزارهای دینی و مذهبی در مساجد اقدام خوبی است اما این امر تنها قشر مذهبی را مورد هدف قرار می‌دهد درحالی که باید همه اقشار را درگیر این موضوع کنیم.

وی ادامه داد: بولوتوث قدم بلندی نیست و باید قدم‌های بلندتری برداریم، چه اشکالی دارد در کنار وایبر و واتس آپ، زمینه‌ای را در شبکه‌های اجتماعی فراهم کنیم و به معرفی نرم‌افزارهای دینی و مذهبی بپردازیم.

حجت‌الاسلام سجادی اظهار کرد: ما متأسفانه برای پفک و بسیاری از کالاهای مضر تبلیغات هنگفتی می‌کنیم درحالی که برای نرم‌افزارهای دینی و مذهبی از صداوسیما کاری نمی‌کنیم. صداوسیما باید وارد میدان شود و بتوانیم شاهد تبلیغات این محصولات در صداوسیما باشیم.

خون دل‌های فراموش شده

وی در پایان خاطرنشان کرد: از دیگر اقداماتی که می‌توان انجام داد، معرفی نرم‌افزارهای فاخر دینی و مذهبی در روزنامه‌های کثیرالانتشار و سایت‌های پربازدید است. ای کاش مسئولان بدانند که تولیدکنندگان برای تهیه این محصولات چه خون دل‌ها خورده‌اند و تا چه اندازه زحمت کشیده‌اند.

captcha