کد خبر: 3306076
تاریخ انتشار : ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۲

گشایش دومین نمایشگاه مهدویت درکاشان

کانون خبرنگاران نبأ: رئیس اداره فرهنگ وارشاد اسلامی آران و بیدگل گفت: به مناسبت حلول ماه پرفیض شعبان واعیاد فرخنده شعبانیه دومین نمایشگاه تخصصی مهدویت در کاشان برپا شده است.

میثم نمکی، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آران وبیدگل در گفت‌وگو با کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، گفت: به مناسبت حلول ماه پرفیض شعبان و اعیاد فرخنده شعبانیه دومین نمایشگاه تخصصی مهدویت  برپا شده است. به دلیل استقبال پرشور مردم خصوصا نسل جوان و نوجوان از نمایشگاه سال گذشته، امسال این نمایشگاه با برنامه‌های ویژه ومتنوعی شروع به کار کرده است.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آران و بیدگل در ادامه گفت: هدف اصلی از برگزاری این نمایشگاه آشنایی اقشار مختلف جامعه با معارف مهدویت است.  در این نمایشگاه غرفه‌های متعددی چون غرفه ویژه کودک ونوجوان و برگزاری مسابقه نقاشی، غرفه خواندنی‌ها با موضوع مهدویت وعفاف و حجاب، خیمه انتظار جهت آشنایی مردم با وظایف منتظران در زمان غیبت، غرفه عرضه محصولات فرهنگی با موضوع مهدویت در قالب نرم افزار، قاب و...، مسابقه کتابخوانی، پخش کلیپ‌های زیبا با موضوع مهدویت طراحی و اجرا شده است.

وی افزود: رونمایی از کتاب جدید استاد عباس استاد آقایی با عنوان خودسازی در محضرامیرعالمیان مهدی موعود (عج) که توسط انتشارات یاران مهدی به چاپ رسیده از دیگر برنامه‌های این نمایشگاه خواهد بود.

یادآور می‌شود، این نمایشگاه توسط انتشارات یاران مهدی(عج) با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آران و بیدگل در مجتمع اداری تجاری ملت کاشان برپاشده و تا 20 خرداد پذیرای عموم علاقه‌مندان خواهد بود.

captcha