کد خبر: 3307763
تاریخ انتشار : ۰۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۸:۲۱
عباس سلیمی تشریح کرد:

مهم‌ترین اقدامات و دستاوردهای «جامعه قرآنی پیشکسوتان دفاع مقدس»/ اهم فعالیت‌های سال ۹۴

گروه فعالیت‌های قرآنی: رئیس جامعه قرآنی پیشکسوتان دفاع مقدس ضمن بیان مهم‌ترین دستاوردهای این جمعیت تاکنون به بیان اهم فعالیت‌های آن در سال ۹۴ پرداخت.

عباس سلیمی، رئیس جامعه قرآنی پیشکسوتان دفاع مقدس در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با اشاره به اینکه از چهار سال قبل مقدمات شکل‌گیری آن فراهم شد، گفت: سرانجام این جامعه در سال 1392 براساس یک همایشی که پیشکسوتان دفاع مقدس در مشهد مقدس داشتند، جمعی از نمایندگان خود را به عنوان مجمع مشورتی این جامعه قرآنی انتخاب کردند.
وی افزود: این جمع که از اساتید قرآنی تشکیل شده است با برگزاری جلسات متعدد و هماهنگی با مبادی زیربط اموری که به آن محول شد را در پیش گرفتند و جلسات متعددی تاکنون به منظور بحث و تبادل نظر در ارتباط با سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی به منظور تحقق اهداف مربوطه را برگزار کرده‌ایم و دستاوردهای خوبی هم تاکنون داشته است.

فلسفه تشکیل جامعه
سلیمی در ادامه به فلسفه تشکیل این جامعه قرآنی اشاره و تصریح کرد: ما اعتقاد نداریم که بازنشستگی در نیروهای مسلح به منزله کناره‌گیری از مشارکت در جبهه دفاع از امنیت ملی باشد، در حقیقت کارکنانی که به افتخار بازنشستگی در نیروهای مسلح نائل می‌شوند، کمافی‌السابق دوشادوش کارکنان نیروهای مسلح و در کنار سایر آحاد ملت، با بهره‌گیری از تجارب و با الهام از تعالیم قرآنی با به کار بستن فرمایشات امام(ره) که فرموده بودند با یک دست سلاح و با یک دست قرآن را بردارید و همچنین با تبعیت از منویات مقام معظم رهبری، کماکان تا مرز شهادت در خدمت نظام مقدس جمهوری اسلامی و دفاع از دستاوردهای شهدای نیروهای مسلح را سرلوحه خود قرار داده است.
رئیس جامعه قرآنی پیشکسوتان دفاع مقدس اظهار کرد: این حرکت سبب شد تا با رویکرد قرآنی برای ارتقای آشنایی پیشکسوتان نیروهای مسلح و اعضای خانواده آنها مبادرت به تشکیل این جمعیت کرده و برنامه‌ریزی‌های خود را داشته باشیم.

تشکیل 700 حلقه نور
این پیشکسوت قرآنی کشورمان عنوان کرد:‌ تاکنون با استفاده از برنامه‌ریزی‌های این جامعه موفق به برگزاری بیش از 700 حلقه نور که در واحد مجامع قرآنی در تمامی استان‌های کشور تشکیل شده،‌ اقدام کرده‌ و پیشکسوتان نیروهای مسلح و اعضای خانواده آنها در آن مشارکت داشته‌اند.
وی با بیان اینکه در این حلقه‌ها بحث‌های آموزش قرائت، حفظ و مفاهیم قرآن دنبال شده است، بیان کرد: برای سال 94 این برنامه کماکان ادامه خواهد داشت. در کنار این، بحث آموزش غیر حضوری قرآن به صورت تلفنی را نیز فراهم کرده‌ایم، اطلاع رسانی لازم از طریق سیستم اداری پیشکسوتان نیروهای مسلح برای آنها و خانواده‌هایشان صورت گرفته است. در حال حاضر نیز بحث تصحیح نماز را نیز آغاز کرده ایم و برای امسال برگزاری دوره‌های تربیت معلم و مبلغان قرآنی را در دستور کار قرار داده‌ایم.

رونمایی از پایگاه اطلاع‌رسانی
سلیمی در بخش دیگری از این گفت‌وگو به رونمایی از پایگاه اطلاع‌رسانی این جامعه در روز سوم خردادماه اشاره کرد و گفت: این رونمایی به یاد و نام غیورمردانی که حماسه آزادسازی خرمشهر را رقم زدند صورت گرفت، نشانی این سایت از طریق آدرس www.hal-ata.ir برای علاقه‌مندان قابل دریافت است. ما مقید بودیم که این رونمایی در روز سوم خرداد و همزمان با فتح خرمشهر باشد تا ادای احترامی به شهدای جنگ تحمیلی کرده باشیم.
این پیشکسوت قرآنی کشورمان در ادامه ضمن دعوت از فعالان قرآنی نیروهای مسلح و عموم مردم برای مراجعه به این پایگاه اینترنتی و اعلام نظر در مورد محتوای آن، افزود: امیدواریم با توجه به این مسیری که در آغاز راه است و نیز حمایت‌هایی که مجموعه وزارت دفاع از این حرکت داشته است، بتوانیم کاری را انجام دهیم که در نهایت منجر به عمل به قرآن شود و به وظایف خود به خوبی عمل کنیم.
رئیس جامعه قرآنی پیشکسوتان دفاع مقدس در مورد استفاده از اعضای این مجمع در رقابت‌هایی همچون مسابقات قرآن نیروهای مسلح، خاطرنشان کرد: نیروهای مسلح بخش شاغل فعال نظام هستند و براساس مقرراتی که دارند به ویژه هدایت‌هایی که نیروهای عقیدتی در آن سازمان انجام می‌دهند، فعالیت‌های این چنینی خود را در دستور کار دارند، اما ما نیز در خدمت آنها هستیم و حتی در رقابت‌های سال گذشته از دوستان عضو این مجمع به عنوان اعضای هیئت داوران استفاده کردیم.
وی بیان کرد: قطعاً با افتخار در خدمت این دوستان خواهیم بود، همکاری با برنامه‌های قرآنی نیروهای مسلح شامل همه نیروها، از اولویت‌های کاری ما است و با افتخار در خدمت آنها خواهیم بود.

اهم فعالیت‌های مجمع تا پایان سال 94/ چاپ 14 عنوان کتاب
سلیمی در بخش دیگری از این گفت‌وگو به بیان برخی از مهم‌ترین فعالیت‌های این جامعه در سال 94 پرداخت و یادآور شد: ارتقاء کمی و کیفی حلقه‌های نور استانی، برگزاری و توسعه آموزش‌های مجازی، تشکیل کلاس‌های آموزش قرآن به صورت حضوری، راه‌اندازی سامانه پیامکی، را‌ه‌اندازی و تقویت پایگاه اینترنتی، اجرای دوره‌های تربیت معلم قرآنی، مشارکت فعال در برنامه‌های ویژه هفته دفاع مقدس و دهه فجر انقلاب اسلامی، راه‌اندازی بانک اطلاعات جامعه، تدوین و چاپ 14 عنوان کتاب کوچک در بردارنده مفاهیم قرآنی با عنوان «زندگی در پرتو قرآن»، برگزاری سومین هم اندیشی در استا‌ن‌ها و ... از جمله مهم‌ترین فعالیت‌های این مجمع در سال 94 است.
این پیشکسوت قرآنی کشورمان در ادامه در مورد مکان استقرار دفتر این جامعه قرآنی گفت: این مجمع در تهران خیابان شهید سرهنگ سخایی، چهار راه 30 تیر اداره بازنشستگی نیروهای مسلح استان تهران، جامعه پیشکسوتان قرآنی دفاع مقدس مستقر شده است، این را نیز باید گفت که علاقه‌مندان می‌توانند از طریق شماره 02166769752 با ما در ارتباط باشند.
سلیمی در پایان خاطرنشان کرد: به عنوان یک شاگرد کوچک قرآنی خاضعانه از همه ائمه جمعه و استانداران تقاضا دارم که مجامع استانی که با همت بزرگمردان دفاع مقدس در همه استان‌ها شکل گرفته است از حمایت‌های بی‌دریغ خود بهره‌مند کنند و بدانند که هرگونه تکریم و حمایت از قرآن باقیات و صالحاتی خواهد برای آنها و سبب می‌شود تا در دنیا نیز در مدیریت‌هایشان موفق باشند. از اعضای خانواده بازنشستگان نیز خواستارم از برنامه‌های تعریف شده استقبال داشته باشند تا بتوانیم شاهد شکوفایی فعالیت‌های قرآنی باشیم.

captcha