کد خبر: 3307901
تاریخ انتشار : ۰۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۷

ارتقاء استودیوی بنیاد حفظ آثار خراسان جنوبی؛ نیازمند ۳۰ میلیون تومان اعتبار

گروه اجتماعی: مدیر پژوهش بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس خراسان جنوبی با اشاره به اینکه بنیاد حفظ آثار در حال حاضر دارای دو استودیو برای مصاحبه با فعالان عرصه دفاع مقدس است، گفت: ارتقاء هر کدام از این دو استودیو نیازمند بیش از ۳۰ ملیون تومان اعتبار است.


احمد قاسمی، مدیرپژوهش بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان جنوبی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، گفت: در حال حاضر 80 هزار سند در بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان جنوبی نگهداری می‌شود.



وی بیان کرد: این اسناد یا به صورت عکس است و یا سایر اسناد مکتوب مانند برگ مأموریت و.. که جمع‌آوری این اسناد برای بنیاد حفظ آثار و دفاع مقدس بسیار حائز اهمیت است در حالی که این اسناد در خانه رزمنده دفاع مقدس جز یک یادبود اثر دیگری ندارد.



مدیر پژوهش بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان جنوبی اظهار کرد: اگر کسانی که سندی از دفاع مقدس در اختیار دارند به بنیاد حفظ آثار ارائه دهند از عکس‌ها و اسناد آنان با فرمت خاصی اسکن گرفته می شود و عکس اصلی به آنان بازگردانده می‌شود.



قاسمی با اشاره به کمبود اعتبار در پژوهش دفاع مقدس عنوان کرد: در حال حاضر دارای دو استودیو برای مصاحبه با فعالان عرصه دفاع مقدس است در بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس خراسان جنوبی موجود است، اما ارتقاء هر کدام از این دو استودیو نیازمند بیش از 30 میلیون  تومان اعتبار است.



وی مطرح کرد: یکی از پژوهش‌هایی که در حوزه دفاع مقدس در در حال حاضر مدنظر است بحث جغرافیای دفاع مقدس است به این معنا که هر نقطه جغرافیایی استان که اتفاقی در حیطه دفاع افتاده مانند محل شهادت شهدای انقلاب اسلامی مستندسازی صورت می‌گیرد.



پژوهش در حوزه دفاع مقدس همکاری همه نهادها را می‌طلبد



معاون پژوهش بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس خراسان جنوبی با بیان اینکه فعالیت‌های ما به صورت ستادی است، گفت: به اتمام رساندن این پژوهش علاوه بر نیاز به حامی مالی همکاری برخی دیگر از دستگاه‌ها مانند دانشگاه را می‌طلبد چرا که نیاز به استادی متخصص داریم که مجری این طرح باشد.



قاسمی بیان کرد: یکی دیگر از طرح‌های پژوهشی که دانشگاه بیرجند آن را پیگیری می‌کند پژوهش نقش دانشگاه بیرجند در دوران دفاع مقدس است که در سال اولیه این طرح پژوهشی(سال 92) دانشگاه 10 میلیون تومان به آن اختصاص داد.



وی یادآور شد: کتابخانه تخصصی انقلاب و دفاع مقدس نیز با حدود 6 هزار جلد کتاب و و بیش از 4 هزار و 400 عنوان کتاب آماده استفاده همه علاقمندان به مطالعه در حوزه انقلاب و دفاع مقدس است.

captcha