
به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، به نقل از ادارهکل اوقاف و امور خیریه استان، داود حبیبی، سرپرست اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان شاهیندژ اظهار کرد: در سال جاری سه وقف جدید در شهرستان شاهیندژ به ثبت رسیده است.
وی افزود: حسن علینژاد و طرلان محمدی، زن و شوهر 65 ساله که صاحب فرزندی نیستند، منزل مسکونیشان را به مساحت 140 مترمربع و ارزش تقریبی 900 میلیون ریال وقف حوزه علمیه برادران کردند.
حبیبی اظهار کرد: خدابس دامنی، همسر شهید شمسالله بابایینیا دیگر واقف خیراندیشی است که یک باب منزل مسکونی به مساحت 199 مترمربع به ارزش تقریبی یک میلیارد و یکصد میلیون ریال وقف کرد.
سرپرست اداره اوقاف و امور خیریه شاهیندژ اظهار کرد: قطعه زمینی به مساحت 273 مترمربع به ارزش تقریبی 600 میلیون ریال سومین وقف ثبت شده در سال جاری است که با نیت احداث مسجد و حسینیه امام حسین(ع) به ثبت رسیده است.
حبیبی در پایان سخنان خود در این زمینه اعلام کرد: شهرستان شاهین دژ در مجموع دارای 16 موقوفه و 17 رقبه است.