کد خبر: 3308263
تاریخ انتشار : ۰۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۸
آیت‌الله مجتهدشبستری تأکید کرد:

لزوم تسریع در رسیدگی به اختلافات مابین اداره‎‌کل میراث فرهنگی و اوقاف آذربایجان‎شرقی

گروه اجتماعی: نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با اشاره به اختلاف اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان با اداره‌کل اوقاف و امورخیریه استان بر سر احداث و بازسازی مقبره عارف بالله شاه حسین ولی، خواستار تسریع در رسیدگی به این امر شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان شرقی، آیت‌الله محسن مجتهدشبستری، نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی شب گذشته، پنجم خرداد در دیدار الهام امین‌زاده، معاون حقوقی رئیس جمهوری اسلامی ایران با وی با بیان اینکه عدم توجه به احیای موقوفات مربوط به ربع رشیدی باعث بروز مشکلات بسیاری به‌ویژه در شهرستان صوفیان شده است بر ضرورت پرداختن جدی نمایندگان مجلس شورای به این امر تأکید کرد.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با انتقاد از عدم رفع مشکلات حقوقی مربوط به موقوفات ربع رشیدی در سال‌های گذشته ادامه داد: چندین استاندار و رئیس قوه قضاییه عوض شده ولی متاسفانه مشکلات حقوقی مربوط به موقوفات ربع رشیدی رفع نشده است.

عضو مجلس خبرگان رهبری افزود: طبق اسناد متقن و مورد اعتماد، تعداد موقوفات ربع رشیدی از این استان تا کرمان را شامل می‎‏شد ولی متأسفانه در سال‎های گذشته اتخاذ سیاست‎های غلط باعث شده که از این موقوفات، چیز زیادی باقی نماند.

آیت‌الله مجتهدشبستری تأکید کرد: اگر موقوفات مربوط به ربع رشیدی احیا شود ممکن است حتی درآمدی بسیار بیشتر از نفت داشته باشد.

وی با اشاره به سفر حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر روحانی به آذربایجان شرقی گفت: این سفر علاوه بر برکات مادی و تخصیص اعتباراتی که به همراه داشت، باعث شد که مردم بدانند دولت به استان‌‎های دیگر نیز توجه دارد.

امام جمعه تبریز از تخصیص اعتبارات لازم برای پروژه‌های سال 94 و 95 توسط دولت تقدیر کرد و افزود: هماهنگی بین دستگاه‎های اجرایی با یکدیگر و همچنین وزارتخانه‎ها امر مهمی است که باید مورد توجه بیش از پیش معاونت حقوقی ریاست جمهوری قرار گیرد.

وی همچنین با اشاره به اختلاف اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان با اداره‌کل اوقاف و امورخیریه استان بر سر احداث و بازسازی مقبره عارف بالله شاه حسین ولی، خواستار تسریع در رسیدگی به این امر شد.

آیت‌الله مجتهد شبستری در همین راستا به نامگذاری امسال به عنوان «دولت، ملت، همدلی و همزبانی» توسط مقام معظم رهبری اشاره کرد و ادامه داد: وقتی رهبر معظم انقلاب، حضرت آیت‌الله خامنه‌‎ای(مدظله‌العالی) از دولت و ملت می‎خواهند که با وحدت، همدلی و همزبانی، پیشرفت کشور را رقم زنند به طریق اولی این همدلی و همزبانی باید فی مابین وزارتخانه‎ها و دستگاه‎های اجرایی کشور نیز مشهود باشد.

captcha