حمیدرضا کفاش، قائممقام رئیس و دبیر کمیسیون آموزش عمومی قرآن در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) درباره ارائه برنامه دستگاههای مختلف در حوزه آموزش عمومی قرآن اظهار کرد: همه بخشهایی که در زمینه آموزش عمومی قرآن کار میکنند میتوانند در پرکردن فرمها و اظهارنامهها فعال باشند؛ این وظیفه ما است.
دبیر کمیسیون آموزش عمومی قرآن افزود: اما از آنجایی که یکی از مهمترین اهداف کاری ما ساماندهی فعالیتهای قرآنی است هر یک از دستگاههایی که در زمینه آموزش عمومی قرآن کار میکنند باید در بخشهای مختلف ساماندهی شوند و برنامههای خود را ارائه دهند.
وی ادامه داد: بخش عمدهای از فعالیتهای حوزه آموزش عمومی قرآن در وزارت آموزش و پرورش است آن هم به واسطه زیرساخت دانشآموزی است که 13 میلیون دانشآموز را در خود جای داده است.
کفاش ادامه داد: بخش دیگر مربوط به اقشار و اصناف و عموم مردم است که این بخش در اختیار وزارت فرهنگ و ارشاد است و بخشی هم مربوط به مؤسسات و مراکز قرآنی است.
معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش در ادامه عنوان کرد: دستگاههایی که در حوزه آموزش عمومی قرآن کار میکنند باید در این چند کانال قرار بگیرند و صرف عضو بودن یا عضو نبودن برای کمیسیون آموزش عمومی قرآن مهم نیست بلکه مهم این است که دستگاهها زیرمجموعه یکی از این بخشها قرار بگیرند و سپس برنامههای خود در امر آموزش عمومی قرآن به ما اعلام کنند.
وی با بیان اینکه دستگاهها برای ارائه برنامههای خود در حوزه آموزش عمومی قرآن تا 30 اردیبهشتماه وقت داشتند، گفت: برخی دستگاهها چند روز از ما وقت خواستهاند تا برنامههای خود را در قالب فرمهای مورد نظر به ما ارائه کنند و سعی میکنیم بعد از دریافت برنامه تمامی دستگاهها، این برنامهها را جداسازی کرده و ممیزیهایی برای آنها انجام دهیم تا به تأیید صحن علنی کمیسیون برسد.
کفاش در پایان گفت: تلاش میکنیم تا 15 خردادماه به بررسی برنامه دستگاهها در حوزه آموزش عمومی قرآن بپردازیم و این برنامهها را تا 25 خردادماه به شورای توسعه فرهنگ قرآنی ارائه کنیم.