کد خبر: 3308962
تاریخ انتشار : ۰۹ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۱
مدیرعامل سازمان فرهنگی شهرداری کاشان:

معرفی منطقه فرهنگی گردشگری کاشان ضروری است

کانون خبرنگاران نبأ: مهدی نادعلی بر ضرورت شناسایی منطقه فرهنگی کاشان برای شهروندان و خانواده‌های کاشانی تأکید کرد.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، هشتاد و هشتمین کوهگشت خانوادگی با حضور یک هزار و ۵۰۰ خانواده کاشانی در روستای مرق کاشان برگزار شد.

مهدی نادعلی، مدیرعامل سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری کاشان انتخاب مناطق کوهستانی، بقاع متبرکه و امامزادگان، شناسایی مناطق بکر، معرفی منطقه فرهنگی گردشگری کاشان و جاذبه‌های طبیعی و گردشگری را از مهمترین برنامه‌های ورزشی و کوهگشت‌های خانوادگی این سازمان عنوان کرد.

وی گفت: ضرورت شناسایی این مناطق برای شهروندان و خانواده‌ها کاشانی از اولویت برنامه‌های فرهنگی ورزشی این سازمان است که امیدواریم جاذبه‌های گردشگری و فرهنگی بیش از پیش برای همگان معرفی شود.

نادعلی، اجرای ویژه برنامه‌‌های ورزشی و تفریحی برای خانواده‌های کاشانی را از اولویت‌های فعالیت سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری کاشان نام برد و افزود: همکاری و هم‌دلی مسئولان و دست‌اندرکاران مناطقی که کوهگشت‌های خانوادگی در آن برگزار می‌شود قابل تقدیر است.

مدیرعامل سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری کاشان، با تشکر از شورای اسلامی شهر، دهیاری منطقه و مسئولان روستای مرق، تأکید کرد: برنامه‌هایی که در مناطق بکر و طبیعی برگزار می‌شود روحیه شاد، سلامت و با نشاطی را برای شهروندان به همراه دارد که خوشبختانه با استقبال بی‌نظیر آنها، مشوقی برای دست‌اندرکاران است.

نادعلی، از حضور یک هزار و 500 شهروند کاشانی در هشتاد و هشتمین کوهگشت خانوادگی در روستای مرق خبر داد و گفت: استقبال شهروندان طی چند مدت برگزاری کوهگشت‌ها رشد چشمگیری داشته است.

وی، از برگزاری مدرسه فوتبال، کلاس‌های آموزشی اسکیت، دوچرخه‌سواری ویژه برنامه‌های اوقات فراغت برای دانش‌آموزان خبر داد و افزود: علاقه‌مندان برای شرکت در این دوره‌های آموزشی می‌توانند به فرهنگسراها و سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری کاشان مراجعه کنند.

یادآورمی‌شود، هشتاد و هشتمین کوهگشت خانوادگی با معرفی افضل‌الدین محمد بن حسین بن محمد مَرَقی کاشانی معروف به بابا افضل، فیلسوف و حکیم بزرگ ایرانی، جمعه 8 خردادماه در روستای کوهستانی مرق کاشان برگزار شد.

captcha