کد خبر: 3309526
تاریخ انتشار : ۱۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۶
حاصلی:

آغاز پخش «ستاره‌ها» در شبکه قرآن سیما/ برنامه‌ای خط‌‌شکن در حوزه حافظان

گروه فعالیت‌های قرآنی: تهیه‌کننده برنامه تلویزیونی «ستاره‌ها» شبکه قرآن سیما گفت: ستاره‌ها، برنامه‌ای خط‌شکن در حوزه حافظان قرآن است و مشابه آن را تاکنون در صداوسیما نداشته‌ایم.

رحمان حاصلی، تهیه‌کننده برنامه تلویزیونی «ستاره‌ها» در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با اشاره به آغاز پخش این برنامه تلویزیونی در شبکه قرآن سیما اظهار کرد: این برنامه در 52 قسمت 45 دقیقه‌ای ضبط شده که روزهای جمعه هر هفته از ساعت 19 به روی آنتن شبکه قرآن سیما می‌رود.
وی با بیان اینکه 70 درصد برنامه ستاره‌ها آماده شده و 30 درصد دیگر نیز در حال تولید است، گفت: ضبط استودیویی این برنامه که با حضور حافظان قرآن بوده است به پایان رسیده اما با توجه به اینکه در هر قسمت از این برنامه یک مستند 10 تا 15 دقیقه‌ای از حافظان قرآن پخش می‌شود ضبط این مستندها هنوز نیمه‌تمام و در حال انجام است.
حاصلی ادامه داد: برنامه تلویزیونی ستاره‌ها علاوه بر پخش در روزهای جمعه، دو بار در هفته تکرار می‌شود که تکرار این برنامه در روزهای شنبه و سه‌شنبه ساعت 10 صبح است. تکرار برنامه ستاره‌ها در ماه مبارک رمضان نیز روزهای یکشنبه و سه‌شنبه خواهد بود.
تهیه‌کننده برنامه ستاره‌ها با بیان اینکه بازخوردهای خوبی از مخاطبان خود گرفته‌ایم، گفت: این برنامه در حوزه حفظ یک برنامه خط‌شکن است و تاکنون چنین برنامه‌ای که به حافظان قرآن بپردازد در صداوسیما نداشته‌ایم و پیامک‌های خوبی از بازخورد مثبت مردم درباره این برنامه دریافت کرده‌ایم.
وی در این بخش از سخنان خود عنوان کرد: هر قسمت از برنامه تلویزیونی ستاره‌ها به یک حافظ قرآن می‌پردازند و 28 نفر از آقایان و 26 نفر از بانوان حافظ که نخبه‌های حفظ کشور هستند از استان‌های سراسر کشور تا پایان پخش این برنامه معرفی خواهند شد. حافظانی که در این برنامه حضور پیدا می‌کنند از افرادی هستند که هم‌اکنون جایگاه اجتماعی خوبی دارند و این حافظان قرآن؛ پزشک، استاد دانشگاه، نویسنده و... هستند و با حضور در برنامه ستاره‌ها از فعالیت‌های خود می‌گویند.
وی یادآور شد: زمان‌بندی این برنامه به این صورت است که 20 دقیقه ابتدایی برنامه به گفت‌وگوی مجری برنامه با حافظ قرآن اختصاص پیدا می‌کند و در سه آیتم پنج دقیقه‌ای نیز مستندهایی از زندگی حافظ دعوت شده به برنامه پخش می‌شود و بخش پایانی برنامه نیز با حضور یکی از کارشناسان حفظ قرآن به طرح سوالات مفهومی و مهارتی از حافظ قرآن اختصاص پیدا می‌کند که کارشناسان حفظ برنامه در این بخش سوالاتی از صفحات مختلف قرآن مطرح می‌کند تا میزان توانمندی حافظان قرآن و محفوظات آنها نشان داده شود.
حاصلی در ادامه گفت: سیدوحید مرتضوی، مجری بخش آقایان و الهام غفاری نیز مجری بخش بانوان، برنامه ستاره‌ها هستند و هادی اسلامی حافظ کل قرآن کریم نیز کارشناس حفظ برنامه آقایان و نجمه شبانی قهرودی حافظ کل قرآن کریم نیز کارشناس حفظ برنامه بانوان است که سوالات مربوط به حفظ را از حافظان قرآن می‌پرسند.

captcha