کد خبر: 3309656
تاریخ انتشار : ۱۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۰

برپایی نمایشگاه «گل نرگس» در کتابخانه امام رضا(ع) کرمانشاه

گروه اجتماعی: مسئول کتابخانه امام رضا(ع) کرمانشاه از برپایی نمایشگاه کتاب با عنوان گل نرگس به مناسبت فرارسیدن نیمه شعبان خبر داد.

فیض الله وفاصفت، مسئول کتابخانه امام رضا(ع) کرمانشاه در گفت و گو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از کرمانشاه، گفت: به مناسبت فرارسیدن نیمه شعبان، ولادت خجسته حضرت مهدی(عج)، نمایشگاه کتاب با عنوان گل نرگس با موضوع مهدویت از تاریخ 9 لغایت 15خرداد ماه در محل کتابخانه امام رضا(ع) کرمانشاه دایر شده است.

وی افزود: هدف از برگزاری این نمایشگاه معرفی آثاری با موضوع مهدویت، امامت و ولایت می باشد و هدف از برپایی آن به منظور آشنایی بیشتر نوجوانان و جوانان با این منابع است. از دیگر اهداف برگزاری این نمایشگاه علاوه بر عرضه کتب دینی و اخلاقی؛ آشنایی هرچه بیشتر مردم با مسئولیت‌های فرد در زمان غیبت است.

مسئول کتابخانه امام رضا(ع) کرمانشاه برخی از کتابهای منتخب و به نمایش درآمده دراین نمایشگاه را روز رهایی در سایه سار مهدی موعود(عج)، معرفت امام زمان(ع) و تکلیف منتظران، دین شناسی از دیدگاه حضرت مهدی(عج) و مصلح جهان از دیدگاه شیعه و اهل سنت دانست.

وی اظهار کرد: از دیگر کتب ارائه شده در این نمایشگاه؛ انگیزه انتظار، برکات انتظار، چگونه امام زمان(عج) را یاری کنیم، بصیرت و انتظار فرج، رسالت های زن منتظر و منتظر پروری، امام زمان و شیخ مفید، درآستانه ظهور و نقش امام زمان(عج) در زندگی من است.

captcha