کد خبر: 3309892
تاریخ انتشار : ۱۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۱
تا پایان ماه جاری؛

چهارمین خانه قرآن شهری بندپی غربی بابل افتتاح می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: با هدف گسترش فرهنگ قرآنی به‌صورت آموزشی و تبلیغی خانه قرآن شهری تا پایان خردادماه جاری از سوی کانون قرآن نمایندگی تبلیغات اسلامی در محله بزرودپی از توابع بخش بندپی غربی تأسیس می‌شود.

قرآن کریم

سیدعیسی غلامی، مسئول کانون قرآن تبلیغات اسلامی بندپی غربی بابل در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از مازندران، گفت: با هدف گسترش فرهنگ قرآنی به صورت آموزشی و تبلیغی خانه قرآن شهری تا پایان خرداد ماه 94 از سوی کانون قرآن نمایندگی تبلیغات اسلامی در محله بزرودپی از توابع بخش بندپی غربی تأسیس می‌شود.
وی با اشاره به اینکه خانه قرآن شهری تشکلی است مردمی و غیردولتی که توسط اشخاص حقیقی تاسیس می‌شود و کانونی برای توسعه و ترویج فرهنگ قرآنی در شهرها و محلات به شمار می‌رود، افزود: خانه قرآن شهری در حوزه امور قرآنی تابع سیاست‌ها، اهداف و برنامه‌های تبلیغات اسلامی است.
مسئول کانون قرآن تبلیغات اسلامی بندپی غربی بابل تصریح کرد: کلیه مسئولیت‌های خانه قرآن شهری بر عهده مدیر آن است و تأهل و دارا بودن حداقل 22 سال سن، نداشتن منع قانونی از نظر خدمت وظیفه عمومی ویژه آقایان، داشتن حداقل مدرک تحصیلی دیپلم، آشنایی با قرائت و مفاهیم قرآن کریم و داشتن مکان و امکانات اولیه آموزشی از جمله شرایط تاسیس خانه قرآن شهری است.
غلامی با اشاره به اینکه مدت اعتبار شناسنامه فعالیت خانه قرآن شهری چهار سال است و بعد از آن در صورت تمایل مدیر و موافقت کانون قرآن مجددا تمدید می‌شود، عنوان کرد: مدیران خانه‌های قرآن شهری بر اساس آئین‌نامه صرفا مجاز به پذیرش و آموزش به مخاطبان همجنس خود هستند و مخاطبان نیز افراد سه سال به بالا هستند.
وی اظهار کرد: در حال حاضر تعداد سه موسسه قرآنی شهری در شهر خشرودپی و شانه تراش و 17 خانه قرآن روستایی در روستاهای دولت رودبار، میان دره ، دیوا، کاردیکلای غربی، کاردیکلای شرقی، کامیکلا ، بالابورا، سفیدطور، پاریکلا، سنگرودپی، کرکنار، مؤمن‌آباد، صلحدارکلا، بالا شهیدآباد، پایین شهیدآباد، معلم کلا و شوبکلا با تعداد 30 نفر از مدیران و مربیان مشغول فعالیت‌های قرآنی در بخش بندپی غربی هستند.

 

captcha