کد خبر: 3309950
تاریخ انتشار : ۱۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۰

فعالیت ۳۳ حلقه صالحین در خراسان جنوبی

گروه اجتماعی: رئیس سازمان بسیج اساتید خراسان جنوبی اظهار کرد: در حال حاضر حدود ۷۸۰ عضو هیأت علمی بسیجی در استان، ۲۶۱ حلقه علمی ـ پژوهشی و ۳۳ حلقه صالحین در استان فعال است.


به گزارش خبرگزای بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، مهدی دیانی، رئیس سازمان بسیج اساتید خراسان جنوبی روزگذشته، 10 خردادماه در نخستین جشنواره حلقه‌های علمی ـ پژوهشی اساتید استان با بیان اینکه در دین اسلام موضوع تعلیم و تعلم بسیار تأکید شده است، گفت: علم‌آموزی جایگاه ویژه‌ای را در بین احادیث و روایات معصومین(ع) دارد.



وی با اشاره به موفقیت ایران در چند سال اخیر در زمینه تولید علم اظهار کرد: تمامی این پیشرفت‌ها که بیشتر آن در حوزه نظامی و پزشکی بوده است را مدیون اساتید به ویژه اساتید بسیجی هستیم.



رئیس سازمان بسیج اساتید خراسان جنوبی با بیان اینکه نرخ رشد علم در ایران 11 برابر متوسط جهانی است، ادامه داد: بیشتر پیشرفت‌های علمی ایران توسط همین اساتید و دانشجویان بسیجی حاصل شده است.



دیانی بیان کرد: در حال حاضر حدود 780 عضو هیأت علمی بسیجی در استان، 261 حلقه علمی ـ پژوهشی و 33 حلقه صالحین در استان فعال است.



وی با اشاره به اینکه حلقه‌های علمی بسیج باید به معضلات جامعه بپردازند و در راستای رفع آنها برنامه‌ریزی کند، گفت: یکی از معضلات استان ما بالا رفتن نرخ طلاق است که در چند سال اخیر بیشتر شده است.



رئیس سازمان بسیج اساتید خراسان جنوبی با بیان اینکه در سال 93 حدود 1021 مورد طلاق در خراسان جنوبی رخ داده است، گفت: این تعداد نسبت به سال 92 حدود5.67 درصد رشد دارد و بیشترین آمار طلاق مربوط به گروه سنی 20 تا 25 سال برادران و 20 تا 26 سال خواهران است.



دیانی با اشاره به اینکه در حال حاضر در خراسان جنوبی از هر 100 ازدواج حدود 13 ازدواج به طلاق می‌انجامد، یادآور شد: اساتید عضو حلقه‌های علمی بسیج باید در این زمینه تحقیق و جست‌وجو کنند و راهکاری را برای رفع آن پیدا کنند.

captcha